Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Arbete på väg – Nivå 1+2

TA Utbildning AB
Kort om utbildningen
1 dag
2 350 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Järfälla, Kungälv, Sätra, Trollhättan, Uddevalla - Visa alla  

Kursbeskrivning

Arbete på väg

Säkerhet på vid arbete på väg – kombinationsutbildning av nivå 1 och 2

Kompetenskrav för förare av alla typer av vägunderhållsfordon, service- och arbetsfordon. Vi kör nivå 1 och 2 som en kombinationsutbildning.

Arbete på väg – Nivå 1

Grundkompetens för all personal som ska utföra vägarbete eller liknande där Trafikverket är beställare. Denna nivå skall uppdateras efter 15 månader.

Arbete på väg – Nivå 2

Kompetenskrav för förare av alla typer av vägunderhållsfordon, service- och arbetsfordon. Ger behörighet att utrusta och utmärka sitt eget fordon.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Certifikat

ISO 39001:2012 – Ledningssystem för trafiksäkerhet

ISO 39001:2012

ISO 39001:2012 är ett ledningssystem för trafiksäkerhet framtaget av SIS och Trafikverket. En viktig grundprincip för standarden är Sveriges långsiktiga vision om noll döda och allvarligt skadade i vägtrafiken. LISO 39001:2012 kan enkelt samverka med övriga ledningssystem som exempelvis kvalitetsledning (ISO 9001) och miljöledning (ISO 14001) då dessa standarder är uppbyggda efter liknande strukturer.

Läs mer om ISO 39001:2012
ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbete på väg – Nivå 1+2, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

TA Utbildning AB

TA Utbildning AB

Ledande utbildningsföretag med lång och gedigen erfarenhet av maskinförarbranschen.  Vi utför alla våra utbildningar med fokus på säkerhet och lättförstålighet. Kvalité, kompetens och flexibla utbildningslösningar som motsvarar de högt ställda lag- och branschkrav är för oss en självklarhet. Vi genomför...


Läs mer om TA Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

TA Utbildning AB

Nabbensbergsvägen 2
462 40 Vänersborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbete på väg – Nivå 1+2!

Arrangörsrecensioner
(3,3)
Baseras på 3 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar