Visa utbildning.se som: Mobil

CFD-simulering av inomhuskomfort

Symetri
Kort om utbildningen
0,5 dagar
1 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-25 13:00 - Solna
Öppen utbildning
   
Solna

Kursbeskrivning

På det här halvdags-seminariet lär du dig hur man simulerar luftströmning i lokaler för att tidigt i projektet säkerställa att det blir bra komfort inne. Därmed kan huset göras mer energieffektivt och samtidigt få bättre klimat.
När byggnader konstrueras eller renoveras med dagens teknologi har man samtidigt möjlighet att säkerställa att krav på såväl komfort som luftkvalitet uppfylls. Med kraftfulla och lättanvända CFD-program kan man tidigt i projektet genomföra simuleringar av alternativa lösningar, och konstruktörer och projektledare kan snabbt och effektivt jämföra olika utföranden. Med Autodesk CFD validerar du systemet i datormiljö istället för att vänta på dyra prototyper och tester och de höga kostnader som sena modifieringar innebär.
Det går att boka företags anpassade kurser samt att få rabatt vid grupp bokning.

Målgrupp

Målgrupp
Arkitekter och HVAC-konstuktörer
Förkunskaper
Ingen

Kursinnehåll

Innehåll • Vad är CFD, och hur arbetar man med det, kort demo • Hur simulera solinstrålning, ventilation och isolering • Att tänka på vid simulering av inomhuskomfort • Olika verktyg för att enkelt titta på och förstå resultaten • Hur jämför man effektivt olika driftsfall och utföranden

Upplägg

I kurspriset ingår kursmaterial, lunch och kaffe. Deltagare med speciella önskemål gällande lunch och fika ber vi höra av sig i god tid innan. Kursdatorer finns på plats i våra kurslokaler. Återbud kan lämnas utan kostnad fram till 3 veckor före kursstart, därefter utgår halv avgift. Avbokar du din kursplats 5 arbetsdagar eller färre före kursstart debiteras hela kursavgiften, men i gengäld erhålles 50 % rabatt om motsvarande ny kurs bokas vid samma tillfälle. Du har rätt att överlåta din kursplats, men meddela detta i så fall före kursstart. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare. Genom att anmäla dig till en kurs ger du oss ditt samtycke att vi lagrar informationen du har skickat till oss. Vid invändning, kontakta Symetri.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om CFD-simulering av inomhuskomfort, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Symetri

Symetri

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina arbetsflöden, hantera sina fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom hela projektets livscykel. Med mer än 400 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa kan vi...


Läs mer om Symetri och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Symetri

Korta Gatan 7
171 54 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera CFD-simulering av inomhuskomfort!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 53 recensioner.
Alla recensioner för arrangören