Visa utbildning.se som: Mobil

Nätverk för digitala strateger

Sveriges Kommunikatörer
Kort om utbildningen
6 dagar
15 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Beskrivning av: Nätverk för digitala strateger

Bygg upp ett kontaktnätverk med andra digitala kommunikatörer

I det här nätverket får du utbyta erfarenheter, inspireras, arbeta konkret och skapa idéer för ditt företags digitala kommunikation. Fokus är de utmaningar som vi som jobbar mycket i de digitala kanalerna står inför just nu. Det kan till exempel handla om hur du optimerar arbetet med digital PR, hur du hanterar kriser på nätet och hur du analyserar och nyttjar trafikflödet för att bättre komma ut med ditt budskap och sälja dina tjänster, produkter och idéer. För att skapa ordentligt med utrymme för  nätverkande, erfarenhetsutbyte och interaktion maximeras antalet deltagare i gruppen till 16 personer.

Tidigare röster

"Ett nätverk tillför många andra dimensioner än en vanlig kurs. I nätverket får en till exempel möjlighet att ifrågasätta och förklara samtidigt som frågeställningar eller problem kan belysas från olika perspektiv. Men det bästa är nog trots allt de nya människor jag lärt känna."

Kenneth Wall, kommunikationschef på Södertörns högskola

Gästföreläsare

Heidi Wold, kommunikationschef, Scandic Hotels
Heidi inleder nätverket med att tala om en kommunikationsavdelnings utmaningar och spaningar kring det som komma skall.

Karin Bäcklund, digitalstrateg, Springtime
Karin kommer att tala om hur det nya medielandskapet ser ut, vad den kommunikativa maktförskjutningen i vår samhälle innebär för oss kommunikatörer, och hur vi kan nyttja detta inom digital PR.

Mattias Östmar, kommunikationsanalytiker, Wikipedia
Mattias är något så ovanligt som en kodande kommunikationsanalytiker. Han kommer att berätta om hur vi kan använda djupare målgruppsanalyser med hjälp av data science. 

Fler gästtalare presenteras inom kort.

Nätverksledare

Camilla Eriksson – PR-konsulten, författaren och retorikexperten Camilla Eriksson drivs av att medvetandegöra dig om hur andra försöker påverka dig att göra som de vill och att öka kunskapen om den klassiska retoriken så att fler vågar göra sin röst hörd. Det gör hon via sin blogg www.retorikiska.se/bloggen, via Retorikiska poddenwww.retorikiska.se/retpod och Instagramkontot Dekonstruerat.

Upplägg

Vi träffas vid sex tillfällen, mellan 8.30–12. Frukostbuffé och fika ingår alltid. Efteråt går de som vill ut och äter lunch på stan.

  • 27 oktober
  • 1 december
  • 12 januari
  • 23 mars
  • 18 maj
  • 15 juni

Observera att datumen kan ändras. Sista datum för anmälan är den 29 september.

Målgrupp

För dig som är digitalt ansvarig och kommunikatör, webbstrateg, webbansvarig, eller motsvarande. Eftersom det är ett nätverk och inte en kurs är det viktigt att du som söker har flera års erfarenhet av digital kommunikation. Både du som deltog i förra omgången av nätverket och du som är ny nätverkare är välkommen.

Erbjudande

För dig som är medlem hos Sveriges Kommunikatörer: 12.000 kr exkl. moms.

Har du tidigare deltagit i ett av Sveriges Kommunikatörers nätverk får du 1000 kr rabatt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Nätverk för digitala strateger, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är ett nätverk med över 7 000 kollegor som arbetar med kommunikation. Vi erbjuder kompetensutveckling, nätverk och omvärldsbevakning. Hos Sveriges Kommunikatörer träffar du andra som arbetar med kommunikation och utbyter erfarenheter. Vi erbjuder regionala evenemang, kurser och Nätverk...


Läs mer om Sveriges Kommunikatörer och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer

Sveavägen 31
11134 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nätverk för digitala strateger!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören