Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Modern storytelling

Sveriges Kommunikatörer
Kort om utbildningen
1 dag
7 995 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Jönköping, Stockholm
Storytelling

Kursbeskrivning

Knyt starkare band till dina följare genom modern storytelling

– Nya principer för att sticka ut i det digitala landskapet!

Utan medarbetare, kunder och talanger som delar berättelser om er verksamhet finns ni inte. Men i dagens digitala brus räcker det inte att berätta hur bra era tjänster eller produkter är. Du måste vara modigare än så. 

Den här heldagen djupdyker vi i modern storytelling som gör att du knyter starkare band till dina följare och ökar deras motivation att dela dina stories. Vi går igenom hur du engagerar följare och driver affären med berättelser. Vi belyser storytelling för olika sociala medier, story storms, dramaturgin, vikten av delade värderingar – och den som vågar får kliva upp på scenen och få återkoppling på sina stories.

”Jag fick många aha-upplevelser trots att jag har arbetatmånga år i yrket. Blandningen av presentationer och övningar var utmärkt givetden korta tid som kursen pågick. Att få "recept" på synopsis var toppen. Mixen av deltagare – från en rad olika typer av arbetsplatser – varväldigt givande. Att kursledaren var mycket inspirerande och engagerad i sittämne gav mig också energi och lust”.
Kursdeltagare hösten 2017

”Modern storytelling bygger på autenticitet, transparens och att du kan beskriva din och verksamhetens passion och drivkrafter på ett sätt somengagerar. Sist men inte minst behöver du vara genuint intresserad av dina följare”.
Ulrika Nybäck, föreläsare och rådgivare på Stockholm Creative Partner

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Programpunkter

 • Utan stories finns du inte
  Moderna principer för storytelling som skapar engagemang i det digitalabruset. Låt dig inspireras av de som lyckas bäst idag.

 • Storytelling för olika sociala medier
  Korta filmer, story storms och hur du kan använda Twitter och Instagram.

 • Engagera med Varför
  Vi tar avstamp i ditt eget och verksamhetens Varför (drivkraft, vision) och undersöker på vilka sätt autenticitet, transparens och dialog är avgörande.

 • Dramaturgi som berör
  Insikter i dramaturgin och kartläggning av var berättelserna finns. Några får möjlighet att kliva upp på scenen för att få återkoppling på sina
  stories.

 • Den avgörande dialogen
  Här belyser vi hur du med berättelser och omvärldsbevakning håller dialogen levande och ökar dina följares motivation att dela dina stories.

 • Bli hjälte på hemmaplan
  Skapa en plan för vilka stories du (ni) delar, i vilka kanaler och till vilka målgrupper. Råd kring hur du engagerar ledningsgruppen.

Investering

MEDLEMSPRIS

5.495 kr exkl. moms

Kursledare

Kursledare Ulrika NybäckUlrika Nybäck

Ulrika Nybäck är expert inom storytelling och har en djupgående förståelse för hur berättelser kan användas för att stärka organisationers kommunikation – såväl externt som internt. Hon har en bakgrund inom journalistiken och är idag verksam som föreläsare och kreativ strateg på Stockholm Creative Partner.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Modern storytelling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är ett nätverk med över 7 000 kollegor som arbetar med kommunikation. Vi erbjuder kompetensutveckling, nätverk och omvärldsbevakning. Hos Sveriges Kommunikatörer träffar du andra som arbetar med kommunikation och utbyter erfarenheter. Vi erbjuder regionala evenemang, kurser och Nätverk...


Läs mer om Sveriges Kommunikatörer och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Sveriges Kommunikatörer

Sveavägen 31
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Modern storytelling!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar