Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Distanskurs: Strategisk intern kommunikation

Sveriges Kommunikatörer
Kort om utbildningen
1 dag
5 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-12 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Distanskurs: Strategisk intern kommunikation

Har du ansvar för att utveckla och optimera potentialen i den interna kommunikationen? Missa i så fall inte den här kursen. 

Bra intern kommunikation ger väldigt många fördelar, men reduceras ofta till ett intranät eller till ren nyhetsförmedling. Med bra intern kommunikation kan organisationen utveckla ett öppet kommunikationsklimat och en kultur som bidrar till att medarbetare kan ta steget och fullt ut bli ”medskapare” till verksamhetens utveckling och framgång. Bra, strategisk intern kommunikation gör att medarbetare väljer att stanna kvar längre och blir ambassadörer som underlättar rekrytering av nya krafter. Bra intern kommunikation är helt enkelt grunden för att bygga starka varumärken.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kommunikatörer som har i uppdrag att optimera potentialen i den interna kommunikationen, och som vill diskutera och utmanas i nuvarande prioriteringar och arbetssätt.

Kursinnehåll

 • Hur strategisk intern kommunikation kan inspirera medarbetare att nå gemensamma mål.
 • Att utveckla ett kommunikationsklimat och en kultur där medarbetare vill vara ambassadörer för verksamheten.
 • Vilken roll den interna kommunikationen spelar när ett varumärke ska byggas.

Upplägg

Så fungerar distanskursen

 • Kursen genomförs online vid ett visst tillfälle, precis som en fysisk kurs.
  Med moderna och interaktiva verktyg kan man ställa frågor och diskutera i grupp.
 • Tidsåtgången är angiven ovan i texten.
 • Kursledaren eller gästföreläsaren finns med under hela den utsatta kurstiden.
 • Du behöver ha en bra uppkoppling med din dator och du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webkamera. Länk för att kunna delta i det digitala mötesrummet kommer att skickas till dig i god tid innan kursstart.
 • Pauser och eget arbete ingår i den angivna tiden av kurstillfället.
 • Underlag till handlingsplan kommer att skickas ut i förväg.

Vad behöver du?

Utbildningen förutsätter att du har ett antal års erfarenhet av rollen som kommunikatör, och antingen arbetar med intern kommunikation idag, eller har ett stort intresse för ämnet. Du behöver ha en bra uppkoppling med din dator och du deltar via ett digitalt verktyg med ljud, bild och webkamera. 

Skräddarsy din utbildning till hela teamet

Du vet väl att vi kan hålla den här utbildningen hos er och kompetensutveckla hela teamet på en gång? Kursen anpassas då efter era unika behov och förutsättningar. Vi gör även helt skräddarsydda utbildningar på uppdrag av våra kunder.

Kursledare

Susanne Dahlman, kommunikationsrådgivare med mångårig erfarenhet av strategisk och intern kommunikation, förändringsarbeten och utveckling av kommunikativt ledarskap.
Gästföreläsare på kursen är Mats Heide, professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet, och en av Sveriges mest kända profiler inom strategisk kommunikation.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Distanskurs: Strategisk intern kommunikation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är ett nätverk med över 7 000 kollegor som arbetar med kommunikation. Vi erbjuder kompetensutveckling, nätverk och omvärldsbevakning. Hos Sveriges Kommunikatörer träffar du andra som arbetar med kommunikation och utbyter erfarenheter. Vi erbjuder regionala evenemang, kurser och Nätverk...


Läs mer om Sveriges Kommunikatörer och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Sveriges Kommunikatörer

Sveavägen 31
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Distanskurs: Strategisk intern kommunikation!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar