Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Coachande kommunikation

Sveriges Kommunikatörer
Kort om utbildningen
2 dagar
17 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-24 09:00 - Stockholm
Sista ansökan: 2020-09-22
Öppen utbildning
   
Stockholm
Coachande kommunikation

Kursbeskrivning

Coacha och stötta chefer samt medarbetare 

Visst är det positivt att allt fler medarbetare och chefer förstår vikten av god kommunikation. Samtidigt innebär utvecklingen att kraven på dig som kommunikatör förändras. Du förväntas ömsom utföra, ömsom ge råd. Parallellt med detta ska du utbilda och motivera andra. Men när bör du göra vad, och vilka verktyg behövs?

Välkommen till en två dagars utbildning som hjälper dig förstå olika kommunikationsstilar och skapa samsyn kring kommunikationsarbetet. Under dagen får du möjlighet att träna på upp till 20 olika strukturer, metoder och verktyg som du direkt kan börja använda i din egen organisation. Du får träna på de delar och coachverktyg som är relevanta för dig i din roll, och som passar för att utveckla organisationens kommunikativa förmåga.

Du utvecklar även förmågan att coacha dig själv mot motiverande mål och frigöra egen tid för strategiskt kommunikationsarbete. Och du kommer garanterat att stärka medarbetarna i din organisation. Kursen är riktad till professionella kommunikatörer som vill undvika att fastna i ”produktionsträsket” och bli mer effektiva i sitt arbete med hjälp av ett coachande förhållningssätt. Det är ingen nackdel om du redan använder coachande metoder och behöver fler handfasta och anpassade verktyg för att utveckla organisationen vidare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

  • Kommunikatörens olika roller
  • Grundverktygen för coachande kommunikation
  • Modeller och verktyg för att nå fram och skapa motivation
  • Kommunikationsstilar – mönster som hjälper eller stjälper

Sagt om kursen av tidigare deltagare:

"Under kursen har jag fått lära mig metoder för att lösa kommunikativa problem framöver, och fått verktyg för att lösa upp låsta situationer".
Sanna Henriksdotter, Kommunikatör, Myndigheten för yrkeshögskolan

Investering

MEDLEMSPRIS

12.900 krexkl. moms

(Ordinarie pris: 17.200 kr exkl. moms)

Kursledare

Ann Jönsson Lindström arbetar med att coacha chefer och hjälpa dem att utveckla ett modernt ledarskap som bygger på samtal och dialog. Hon har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot i företag som Sydkraft, Telia, Digital Equipment, Posten, Torget och Jeeves. Ann leder även kursen Från prat till resultat.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande kommunikation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är ett nätverk med över 7 000 kollegor som arbetar med kommunikation. Vi erbjuder kompetensutveckling, nätverk och omvärldsbevakning. Hos Sveriges Kommunikatörer träffar du andra som arbetar med kommunikation och utbyter erfarenheter. Vi erbjuder regionala evenemang, kurser och Nätverk...


Läs mer om Sveriges Kommunikatörer och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Sveriges Kommunikatörer

Sveavägen 31
Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachande kommunikation!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar