Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Därför ska du utbilda dig hos Sverigehälsan

Sverigehälsan

Brinner du för friskvård och hälsa? Vill du starta eget eller bredda din yrkeskompetens med KBT? Våra utbildningar ger dig nya kunskaper och tillgång till aktuella metoder. Våra kurser och utbildningar bygger på evidensbaserade metoder och är utformade efter arbetsmarknadens behov och hjälper dig bredda din kompetens och hjälper dig ta nya vändningar i livet.


Roger har gått utbildningarna ettårig utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) och familjebehandling med KBT på Sverigehälsan. Han tror att det viktigaste för att fortsätta utvecklas är att fortsätta utbilda sig och hålla sig uppdaterad. Hans mål är att bli Sveriges bästa ungdomscoach, han brinner för att stötta unga. Just nu jobbar han med unga och barn med hemmasittarproblematik.

Roger, Sverigehälsan

“Jag har ett mål här i livet, det är att jag vill bli Sveriges bästa ungdomscoach! Jag tror att den enda vägen dit faktiskt är att jag utsätter mig för att lära mig nya verktyg så att jag kan möta individen där den befinner sig.”


Han tycker det är bra att han hela tiden jobbat och gått utbildningarna parallellt. Med utbildningstillfällen ungefär två dagar i månaden fungerar det. Det han lärt sig på utbildningen har han kunnat testa och sedan ta med sig riktiga fall tillbaka för att diskutera och få handledning. Det har varit givande för både Roger personligen och arbetsplatsen säger han. Han tycker att det borde ingå i alla anställningsavtal, att 1-2 dagar i månaden ska gå till förkovring och utbildning. Just för att få möjlighet att diskutera med andra och utvecklas.

Victoria, Sverigehälsan

Victoria har precis utbildat sig till avspännings- och stresspedagog i Malmö. Hon ser fram emot att starta sitt eget företag. Hon vill stötta unga prestationsinriktade kvinnor som är i den sits hon själv var i när hon själv drabbades av utmattning. Hon säger att utbildningen har gett henne både en inre resa där hon själv nu är bättre på att slappna av och hantera sin stress och de verktyg som hon behövde för att kunna jobba med detta i framtiden. En yrkesroll som är väldigt fri att utforma som man vill ha den och vad man ser för behov hos den grupp eller i den bransch man vill jobba mot.
Läs mer om Tillämpad KBT för yrkesverksamma
Läs mer om Diplomerad Avspännings- och Stresspedagog med kognitiv inriktning
Läs mer om Familjebehandling med KBT

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Sverigehälsan och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!