KBT-utbildning – Kognitiv Beteendeterapi 1 år

Sverigehälsan
Kort om utbildningen
Längd: 1 år
Pris: 34 160 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2017-10-03 - Malmö
Ort: Göteborg, Malmö, Stockholm
Utbildare: Sverigehälsan plus
Kommande starter
Malmö
2017-10-03  
34 160 SEK
Stockholm
2017-10-12  
34 160 SEK

Beskrivning av: KBT-utbildning – Kognitiv Beteendeterapi 1 år

Vill du studera kognitiv beteendeterapi?

Tillämpningsbara KBT-verktyg för dig som jobbar med människor.

Vi riktar oss till dig som vill integrera kbt-tekniker i ditt arbete med patienter, personal, elever och brukare. Utbildningen ger teoretiska och praktiska kunskaper inom kognitiv beteendeterapi och kan fungera som kompetensutveckling för flera olika yrkesgrupper. Utbildningen är användbar bland annat för sjukvårdspersonal såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer och skötare samt socialarbetare, personer i pedagogiskt arbete, missbruksarbete och personalinriktat arbete.

Mer om kognitiv beteendeterapi

Tankar, känslor och fysiologiska reaktioner påverkar vårt handlande i olika situationer. Kognitiv beteendeterapi utgår från en beteendeanalys av samspelet mellan dessa faktorer. I samtalen lär sig klienten att se detta samband. Kognitiv beteendeterapi är strukturerad och har ett målinriktat arbetssätt. Grunden för analysen är att varje människa är unik, vilket gör den högst individualiserad.

Utbildningen i KBT ger inblick i arbetssätt vid beteendeproblem som bl.a. ångest, depression, ätstörningar och missbruk. Fokus läggs på fall och praktiska övningar. KBT-utbildningen riktar sig till dig som i ditt yrke möter människor i samtal och där förhållningssätt och metoder inom den kognitiva beteendeterapin kan vara ett viktigt redskap. Utbildningen leds av erfarna legitimerade psykologer och psykoterapeuter i kognitiv beteendeterapi.

Undervisning i KBT-utbildningen

Denna utbildning i kognitiv beteendeterapi bedrivs genom föreläsningar och seminarier varvat med praktiska övningar och självkännedomsträning. Fokus läggs på fall och exempel hämtade från deltagarnas arbete med klienter, patienter, elever och medarbetare. Du studerar 10 utbildningsblock á två dagar under 1 års tid.

Utbildningen i KBT ger kunskaper i den kognitiva beteendeterapins historik, grunder och förhållningssätt. KBT-utbildningen ger också tillgång till en omfattande uppsättning verktyg såsom tillämpad beteendeanalys, kognitiv analys och samtalsmetodik.

För att beställa gratis information om KBT-utbildning - Kognitiv Beteendeterapi - 1 år, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Målgrupp

För att kunna antas till KBT-utbildningen ska du ha:

  • Grundläggande behörighet för högskolestudier
  • Utbildning i och praktisk erfarenhet inom vårdande, psykosocialt eller pedagogiskt inriktat yrke med fortlöpande kontakt med klienter, patienter, elever eller personal i det dagliga arbetet.

Du ansöker till utbildningen på Sverigehälsans hemsida. Vill du ha mer info? Lämna en intresseanmälan!

Investering

Du betalar 42 500 SEK varav anmälningsavgift 4 200 SEK.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om kursen: KBT-utbildning – Kognitiv Beteendeterapi 1 år.


En intresseanmälan ger dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsarrangören


Du blir kontaktad och får mer information - För att kunna ta rätt beslut


En intresseanmälan är ingen bokning. Du förbinder dig inte till något

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Sverigehälsan

Sverigehälsan

Sverigehälsan – landets ledande utbildningar inom hälsa och personlig utveckling

Sverigehälsan erbjuder kortare kurser och längre utbildningsprogram inom områden som friskvård och hälsa, stress och psykosocial arbetsmiljö samt psykologisk behandling och socialt behandlingsarbete. I samtliga uppdrag i siktar vi på att förmedla tillämpningsbara kunskaper och ett tydligt och mätbart resultat....


Läs mer om Sverigehälsan och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Sverigehälsan

SverigehälsanNils Forsbergs plats 3
217 54 Malmö

 Visa telefonnummer

Kontakta Sverigehälsan