Visa utbildning.se som: Mobil

Så här säger tidigare kursdeltagare om Svenska Institutet för sorgbearbetning

Så här säger våra tidigare kursdeltagare:

Raymond Ahlgren, Egenföretagare

"Jag lärde mig att se på min egen sorg på ett helt nytt och befriande sätt. Jag förstod att sorgen jag burit på i hela mitt vuxna liv inte behövde vara en del av mitt resterande liv.
Jag släppte det förflutna och sorgen. Istället fann jag en glädje, frid och energi som jag inte visste fanns inom mig. Nu förstår jag att de tillfälliga lättnader jag använt mig av aldrig hade löst min sorg långsiktigt. Efter kursen har jag fått en frihetskänsla som inte går att beskriva med ord.”

Senija Sarkis, Socionom

"Innan kursen hade jag bra teoretisk förståelse kring sorgens uppkomst och process, däremot saknade jag verktyg för att hantera sorgen. Genom kursen har jag har lärt mig se på och förstå sorg ur ett praktiskt och känslomässigt perspektiv. Det har gett mig ett inre lugn och en trygghet i att möta både egen och andras sorg. Utöver konkreta arbetsverktyg har jag också lärt mig ett naturligt förhållningssätt till sorg. Med varmt hjärta rekommenderar jag kursen.”

Stina Näslund, Samtalsterapeut

"I mer än fem år bearbetade jag själv sorgen efter min dotter som tog sitt liv år 1998. Att leva med sorgen var mitt sätt att bearbeta den. När nästa stora förlust drabbade mig fanns det inte kraft att själv klara av den. Kursen blev min räddning. Jag upptäckte att det fanns ett sätt att både läka mina stora sorger och att ta hand om alla de mindre förluster som kantat min väg genom livet. Jag vet inte hur jag hade klarat mig utan den här metoden för sorgbearbetning.”

Lotta Mörner, VD för Barnens Montessoriakademi

"Kursen har gett mig ett fantastiskt verktyg som verkligen fungerar. Alla bär vi på någon sorg eller förlust och jag tror att de flesta skulle ha nytta av att gå kursen. I mitt arbete och
i möten med min personal har jag haft stor nytta av dessa kunskaper. Jag har gått många olika kurser, men denna är
den enda som jag rekommenderar då den hållit i längden.
Att gå kursen är den bästa investering jag gjort. Jag är både glad och tacksam över att jag gick kursen.”

 

Madeleine Söderström, Rehabiliteringsansvarig

”I mitt arbete med yrkesmässig rehabilitering har jag använt mig av sorgbearbetning. Metoden leder till att hinder hos individen försvinner. Det skapar förutsättningar att återfå energi och livsglädje, vilket gjort att många kunnat återgå till arbete efter flera års sjukskrivning. Många klienter har tidigare provat flera olika behandlingsmodeller mot bl.a. panikångest, utmattningssyndrom, missbruk och fibromyalgi. Ingen metod jag känner till har gett lika bra resultat som sorgbearbetning.”

Hans Korduner, Egenföretagare

"Jag har äntligen fått en okomplicerad och fungerande metod för att läka alla mina sorger och förluster. En enkel metodik som verkligen håller vad den lovar. Jag har blivit kvitt det emotionella bagage som jag gått och burit på. Jag är så nöjd med att ha funnit en metodik som är enkel att göra och som är en lösning på alla sorger som vi människor går och bär på. Jag använder metodiken när jag vägleder andra. Det är en ”konservöppnare” när inget framtidsprat räcker till."

 Läs mer om Svenska Institutet för sorgbearbetning

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Svenska Institutet för sorgbearbetning och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!