Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Egen bearbetning – workshop

Svenska Institutet för sorgbearbetning
Kort om utbildningen
3 dagar
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-09 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Svenska
Kommande starter
Göteborg
6 900 SEK
2020-11-09

Malmö
6 900 SEK
2020-11-23

Stockholm
6 900 SEK
2020-09-09

Stockholm
6 900 SEK
2020-11-04

Kursbeskrivning

Egen bearbetning – workshopEgen bearbetning - workshop riktar sig till dig som i arbetsliv eller privat har drabbats av olika sorger, kriser eller förändringar. Du kommer under denna dag få tillgång till konkreta metoder för att långsiktigt och bestående bearbeta sorgen och smärtan efter olika förluster samt förändringar. Du kommer få kunskap om sorgbearbeting och krisbearbetning.

Det är normalt och naturligt att känns sorg när man är med om en förlust. De flesta saknar dock kunskap om hur man genomför att sorgarbete. Att höra kommentarar som "Det blir snart bättre", "Var stark för barnens skull" och "Livet går vidare" är välmenande men missriktande. Det är en vanlig missuppfattning att sorg är en automatisk process vilken sker i stadier och faser, vilket med tiden ger läkning. För att läka sår krävs tid, det som avgör läkningen är vad man fyller denna tid med. Bristande kunskap om sorgebearbetning är den enskilt största orsaken till att sorger förblir obearbetade. Denna tre-dagarskurs ger dig kunskap samt verktyg om hur du på ett bestående sätt kan bearbeta och förlösa din sorg. 

Du kommer under kursen få möjligheten att göra ditt eget sorgearbete med hjälp av metoden. Med detta menar vi att vi ska ta reda på vilka förluster det är som har påverkat våra liv samt genomför handlingarna vilka är nödvändiga för att bearbeta och förlösa sorgen kring det som är ofullständigt. Att bearbeta sorgen över en förlust gör det möjligt för oss att släppa taget och gå vidare med ny energi och glädje.

 

 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen ger dig kunskap och verktyg om hur du på ett bestående sätt kan bearbeta och förlösa din sorg.

Investering

Kostnaden för privatpersoner är 5 900 kr. För företagsfakturering tillkommer moms.

Tre heldagar kl.09:00-17:00 (se nedan för aktuella datum och veckodagar). På kvällarna behöver du avsätta en timme för hemuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Egen bearbetning – workshop, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Eva Beijersand
(5)
Utbildningen gav mig så mycket mer än själva sorgbearbetningen, som i sig är otroligt effektiv. Nämligen tex hur vi per automatik kickar igång vår hjärna när människan framför oss BARA behöver bli hållen och tillåten att känna det den känner. Utan att bli tröstad eller få tips och råd. Det centrala för mig med denna metod är att man gör en handl...
Visa mer

Svenska Institutet för sorgbearbetning

Svenska Institutet för sorgbearbetning

Svenska Institutet för Sorgbearbetning är ett utbildningsföretag vars verksamhetsidé är att ge människor tillgång till en metod för känslomässig läkning efter dödsfall, separationer och andra förluster. Vi hjälper människor i sorg, men utbildar även andra som möter sörjande. Vi anordnar...


Läs mer om Svenska Institutet för sorgbearbetning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Svenska Institutet för sorgbearbetning

Tegnérgatan 24
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 17 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar