Visa utbildning.se som: Mobil

Brandfarliga Arbeten

Svensk Uppdragsutbildning
Kort om utbildningen
1 dag
2 600 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Burlöv, Hisings Backa
Polska

Kursbeskrivning

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav och motsvarar Brandskyddsföreningens kurs “Heta arbeten”.

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning eller gnistor, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Utbildningen är också anpassad till förhållanden i olika branscher exempelvis bygg, tak eller industrin. Deltagaren får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som utför, ger tillstånd till eller är brandvakt vid Brandfarliga Arbeten.

Investering

Pris

2 600 SEK exklusive moms

I priset ingår:

Utbildningslitteratur, frukost, lunch och eftermiddagsfika.

Examen, diplom m.m.

Certifiering

Godkänd deltagare erhåller certifikat inom Brandfarliga Arbeten. Utbildningen är framtagen av Svenska Brandsäkerhetsföretag (SVEBRA) samt Sveriges Byggindustrier.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Brandfarliga Arbeten, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Svensk Uppdragsutbildning

Svensk Uppdragsutbildning

Svensk Uppdragsutbildning är marknadsledande och erbjuder över 100 olika högkvalitativa utbildningar inom branscherna Bygg & Anläggning, El, Ledarskap & Individutveckling, Personal, Skog, Teknik & Industri, Transport och Verksamhet. Varje år genomför vi över 1 200 utbildningtillfällen med sammanlagt över 17...


Läs mer om Svensk Uppdragsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Svensk Uppdragsutbildning

Logementsvägen 4
281 35 Hässleholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Brandfarliga Arbeten!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 5944 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar