Visar 1-25 av 37 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 37 träffar
1
2

Lära sig svenska

Vill du förbättra dina kunskaper i svenska för att öka dina chanser att få ett jobb på den svenska arbetsmarknaden? Då har du hittat rätt! På utbildning.se finns ett brett utbud av kurser i svenska att välja på. Det finns kurser och utbildningar inom svenska språket som passar alla! Nedan hittar du mer information om hur du studerar svenska. 

Studera svenska i klassrum

När du läser svenska i grupp i ett klassrum har du goda möjligheter att tillsammans med dina klasskamrater öva konversation samtidigt som du hela tiden får stöd och hjälp från läraren och har möjlighet att ställa frågor. Det finns kurser i svenska på en mängd olika nivåer, från A1 till C2. Språknivåerna A1-C2 kommer från Europarådets referensram för språk. Ofta kan utbildningsarrangörerna erbjuda ett nivåtest för att bedöma vilken nivå du ligger på och därmed vilken kurs som passar dig. 

Företagsanpassad utbildning i svenska

Många utbildningsföretag erbjuder skräddarsydd utbildning i svenska för företag eller andra grupper som tillsammans vill utveckla sina kunskaper i svenska. Utbildningsföretaget hjälper er då att ta fram ett upplägg och kursinnehåll anpassat just efter ert specifika behov. Behöver ni hjälp med att beställa offerter på skräddarsydd utbildning i svenska? Kontakta vår utbildningsrådgivning, så hjälper vi er! Flera utbildningsföretag kan även erbjuda privatundervisning i svenska.

Studera svenska på distans

Att läsa en kurs i svenska på distans blir idag allt vanligare. Du väljer då själv var och när du vill studera och har större möjlighet att själva lägga upp dina studier. Ofta kan du ha kontakt med kursledaren via Skype, telefon eller mail.  Att läsa svenska på distans ställer lika höga krav på dig som om du hade läst i klassrum, om inte högre, eftersom du måste ha god självdisciplin. Det du behöver för att studera på distans är en dator med internetuppkoppling samt tillgång till kurslitteraturen.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨