Visa utbildning.se som: Mobil

ISK – föreläsning om Investeringssparkonto - distans

Studiefrämjandet i Stockholm
Kort om utbildningen
1 tillfälle
350 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-09-20 18:30 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Sparar du på Investeringssparkonto (ISK) eller funderar på att börja? Då har du chansen att lära dig använda denna sparform på bästa sätt genom en föreläsning som sker på distans.

Innehåll

En kväll om ISK (investeringssparkonto). Vi går igenom allt från grunden – hur fungerar det, vilka är fördelarna och vilka är nackdelarna med denna sparform? Sedan finns tid för frågor.

Du som inte kan något alls får grundkunskaper. Du som redan kan ganska mycket kan få svar på lite mer komplicerade frågor: hur hanteras utländska aktier och vad händer om ett värdepapper ändrar karaktär och inte längre tillåts vara kvar på ISK?

Mål

Deltagarna ska få veta vad sparande i ISK innebär för att kunna ta ställning till om det är en sparform de vill använda.

Genomförande

Föreläsningen genomförs via distansplattform där du får lyssna på föreläsningen och får möjlighet att ställa frågor. Du kan använda dator eller surfplatta.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Informationen startar precis från grunden. Men det underlättar förståelsen om du redan sparar i aktiefond eller aktier!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare

Ariel Borenstein är civilekonom. Han var anställd i 30 år vid Skatteverket där han bl.a. granskade företagsdeklarationer och utredde aktieförsäljningar. Numera är han skattekonsult och frilansjournalist. Han har följt sparformen ISK allt ifrån lagstiftningsarbetet och introduceringen 2012 genom många förändringar fram till vad som gäller idag.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ISK – föreläsning om Investeringssparkonto - distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Studiefrämjandet i Stockholm

Studiefrämjandet i Stockholm

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud kurser, utbildningar och kulturarrangemang. Vi är partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. En ideell förening grundad av 19 medlems-organisationer inom djur, natur och kulturområdet.Terminsvis erbjuder vi drygt 350 olika kurser....


Läs mer om Studiefrämjandet i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Studiefrämjandet i Stockholm

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.studieframjandet.se

Recensioner
Bli den första att recensera ISK – föreläsning om Investeringssparkonto - distans!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen ISK – föreläsning om Investeringssparkonto - distans från Studiefrämjandet i Stockholm, fyll i dina uppgifter: