Visa utbildning.se som: Mobil

Illustrator kurs-Distans

Studiefrämjandet i Stockholm
Kort om utbildningen
4 tillfällen
3 300 SEK exkl. moms
   
Distans
Illustrator

Kursbeskrivning

Målgrupp

För dig som vill lära dig grunderna, arbeta med grafisk produktion och skapa egna vektorbaserade illustrationer.
Målet med kursen är att efter kursen ska du kunna hantera de vanligaste momenten i Illustrator och ha kännedom om hela processen från idé till färdig illustration.

Innehåll

Under kursen arbetar vi med vektorbaserad grafik. Med hjälp av alla viktiga verktyg och grundläggande funktioner skapar du dina egna illustrationer.

Moment
• Linjer och objekt
• Ritverktyg
• Penselverktyg
• Bildkalkering och beskärning
• Lagerhantering
• Färger och övertoningar
• Övergång
• Text
• Symboler
• Mönster
• Effekter
• Praktiska övningar och egna experiment med vektorbaserad grafik

Kursmaterial

Undervisningsfilmer, praktiska övningar och ett kompendium i PDF-format, där kursens moment finns dokumenterade, får du genom distansplattformen. Du kan titta på undervisningsfilmerna flera gånger och öva i din egen takt.

Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Du kommer du att få information om vilken kurslitteratur som gäller och var du kan köpa böckerna innan kursen startar. 

Förkunskaper

Goda kunskaper i Mac eller PC. Inga förkunskaper i Adobe Illustrator krävs.

Genomförande

Genomförande
När du anmält dig till kursen får du anmälningsbekräftelse. Faktura skickas innan kursen startar. På kursens startdag får du som deltagare, via en undervisningsplattform, tillgång till första lektionen. Då får du också utförlig information om hur kursen ska genomföras.

De kommande 3 lektionerna levereras med en veckas mellanrum. Lektionerna består av undervisningsfilmer och olika information. Du tränar och praktiserar på din egen dator med Adobe Illustrator CC.

Du kan genomföra respektive lektion när som helst under veckan. Ingen undervisning sker i realtid, men vi uppmuntrar deltagarna att genomföra lektionen under den aktuella veckan.
Om du skulle få förhinder att genomföra lektionen under den aktuella veckan går det att ta igen den i efterhand.
Efter kursens slut har du tillgång till undervisningsplattformen i 2 månader för att kunna repetera
och/eller ta igen lektioner du inte haft möjlighet att genomföra aktuell vecka.

Under kursen kommunicerar vi med varandra via undervisningsplattformen, så att frågor som uppstår kan lyftas där.

Det finns möjligheter för deltagarna att kommunicera med kursledaren i realtid, detta bestäms mellan kursledaren och deltagarna under kursens gång när det passar bäst.

Undervisningsfilmerna är baserade på Windows-version av Adobe Illustrator CC. Programmets språk är svenska. Om du använder Mac-dator kan några detaljer skilja sig men i stora drag överensstämmer versionerna med varandra. Både PC- och Macintoshanvändare får information om kortkommandon.

Investering

Om kursavgiften ska betalas av ett företag får du möjlighet att ange faktureringsadressen när du klickat på Gå vidare efter att du fyllt i den grundläggande informationen i anmälningsformuläret.

Om du ska betala kursen själv finns det möjlighet att dela upp betalningen på två eller tre gånger med en månads mellanrum. Detta kostar inget extra. Ange i meddelandefältet om du vill dela upp betalningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Illustrator kurs-Distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Studiefrämjandet i Stockholm

Studiefrämjandet i Stockholm

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud kurser, utbildningar och kulturarrangemang. Vi är partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. En ideell förening grundad av 19 medlems-organisationer inom djur, natur och kulturområdet.Terminsvis erbjuder vi drygt 350 olika kurser....


Läs mer om Studiefrämjandet i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Studiefrämjandet i Stockholm

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.studieframjandet.se

Recensioner
Bli den första att recensera Illustrator kurs-Distans!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Illustrator kurs-Distans från Studiefrämjandet i Stockholm, fyll i dina uppgifter: