Visa utbildning.se som: Mobil

ABC- Lättlärd svenska (mellan/avancerad) fokus text

Studiefrämjandet i Stockholm
Kort om utbildningen
16 tillfällen
   
Distans

Kursbeskrivning

Cirkeln riktar sig till asylsökande och utrikesfödda kvinnor som vill lära sig svenska genom roliga och intressanta samtal tillsammans med andra. Med olika texter som utgångspunkt kommer ni få prata svenska tillsammans, få ett större ordförråd och öva grammatik.

Med hjälp av olika texter lär vi oss mer svenska.Nivån på svenskan, i alla våra cirklar bestäms av vad gruppen redan kan.

Denna cirkel vänder sig till dig som inte kan så mycket svenska. Här kommer du få prata och läsa lättare svenska, jobba med ditt ordförråd och lära dig grammatik.

Mer om ABC

ABC är Studiefrämjandet Stockholms läns verksamhet som finansieras av särskilda statliga medel med syfte att lära ut svenska och samhällsorienterande ämnen till olika målgrupper. Just nu riktas verksamheten mot målgrupperna asylsökande, nyanlända som är föräldralediga, och utrikesfödda kvinnor som är bosatta och mantalsskrivna i Sverige och som står långt ifrån arbetsmarknaden.

Välkommen att ta del av vårt utbud!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Investering

Gratis.

Kursledare

Sanna Kasandini Magnusson.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ABC- Lättlärd svenska (mellan/avancerad) fokus text, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Studiefrämjandet i Stockholm

Studiefrämjandet i Stockholm

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud kurser, utbildningar och kulturarrangemang. Vi är partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. En ideell förening grundad av 19 medlems-organisationer inom djur, natur och kulturområdet.Terminsvis erbjuder vi drygt 350 olika kurser....


Läs mer om Studiefrämjandet i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Studiefrämjandet i Stockholm

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.studieframjandet.se

Recensioner
Bli den första att recensera ABC- Lättlärd svenska (mellan/avancerad) fokus text!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen ABC- Lättlärd svenska (mellan/avancerad) fokus text från Studiefrämjandet i Stockholm, fyll i dina uppgifter: