Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarutveckling

STRETCH HR
Kort om utbildningen
4 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss. - Lund
Öppen utbildning
   
Lund

Kursbeskrivning

Ledarutveckling

Ledarutveckling för organisationer och verksamheter

Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar inom ledarutveckling både individuellt och tillsammans med hela företagsledningar eller chefer och ledare på mellannivå.  

Vi går igenom olika chefs- och ledarmodeller och tränar ledarverktyg och metoder som är beprövade och som vi vet fungerar i verkligheten. Allt ledarskap börjar hos varje enskild individ, så det gäller att vara medveten om sina egna förmågor och beteenden för att kunna utvecklas och leda sig själv och andra på ett effektivt vis.

Genom våra ledarutvecklingsprogram blir du som ledare säkrare i ditt coachande ledarskap och får verktyg som gör det enklare för dig att leda organisationen i den dagliga verksamheten. Genom att träna tillsammans med andra chefer och ledare och förbättra din kommunikation, relationer och samarbete med gruppen så möjliggörs också ökad arbetsglädje och förbättrat resultat för hela din organisation. 

Omvärlden förändras och för att vara i framkant och utveckla företaget så måste du som chef och ledare vara förändringsbenägen och kunna leda medarbetare även i utmanande situationer. Vi därför också igenom olika organisationsanalyser och perspektiv samt vad som är viktigt att fokusera på i själva förändringsarbetet. Vi tränar metoder som du sedan direkt kan ta med dig och använda för att motivera dina medarbetare till att vara med och bidra till långsiktig utveckling.

Målgrupp

Vi vänder oss till företag och organisationer som är övertygade om  att duktiga ledare kan göra skillnad och påverka verksamhetens resultat i positiv riktning.

Deltagarna har redan idag en ledande befattning eller kommer att ta en ledarroll inom kort.

Kursinnehåll

Utbildningsdagarna varvas med teorigenomgångar, individuella övningar, gruppövningar och diskussioner.

Efter att du deltagit I programmet har du utvecklat ditt ledarskap genom ökad självkännedom, tränat självuttryck, socialt beteende, stresshantering och beslutsfattande. Du har blivit bättre på kommunikation, skapa relationer och leda medarbetarna och bolaget i förändring.

Som ledare har du också fått modeller och redskap som du kan enkelt kan applicera i din verksamhet och använda det som fungerar bäst för dig och din organisation.

Upplägg

Ta gärna kontakt med oss för mer information och planering.

Kursledare

Konsulterna på StretchHR har själva stor erfarenhet av att leda personal och organisationer i stora och mindre företag på både på den svenska och internationella marknaden. Förutom långa universitetsstudier inom beteendevetenskap, så är konsulterna ständigt uppdaterade och Certifierade NLP-Coacher och ICF Coacher samt certifierade i flertalet personlighetstester som Master, MBTI, EQ-i 2.0 .

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarutveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Ett otroligt givande ledarutvecklingsprogram, som gett mig verktyg som jag redan har stor användning av i mitt dagliga arbete
Kursdeltagare
(5)
Detta var så bra, mycket bättre än vad jag kunde ha förväntat mig och mycket uppskattat av hela ledningsgruppen

STRETCH HR

STRETCH HR

STRETCH HR

Vi erbjuder tjänster inom HR-området och med det menar vi stöd vid rekrytering, utveckling och processer för att förverkliga det ni vill uppnå. Vi hjälper alla företag som vill utvecklas och vår största erfarenhet är inom processindustri, life science- och...


Läs mer om STRETCH HR och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 40 recensioner.
Alla recensioner för arrangören