Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad HR-specialist

STRETCH HR
Kort om utbildningen
6 månader
39 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-10 09:00 - Lund
Öppen utbildning
   
Lund

Kursbeskrivning

Diplomerad HR-specialist

En utbildning som stärker din HR-kompetens och som ger dig tillämpbara verktyg i arbetet

Som Diplomerad HR-specialist, har du fått  en mycket bra grund i HR-arbetet. Du kommer att kunna bidra med  HR strategiska kompetenser som stöttar företaget och dess organisationsutveckling. Du vet också hur du kan använda de olika HR-verktygen och vad som är viktigt att fokusera på eller utveckla inom HR. Som ledare har du också fått modeller och redskap som du enkelt kan applicera i din verksamhet och använda det som fungerar bäst för dig och din organisation. Du skapar ett HR-nätverk  och Stretch HRs konsulter  kommer att fortsätta att stötta dig i ditt fortsatt HR-arbete.

Målgrupp

  • Chefer och ledare som (CFO, VD, Linjechefer mfl) som  idag ansvarar för personalfrågorna på bolaget men som saknar relevant HR-utbildning.

  • HR BusinessPartners som har erfarenhet av HR-arbetet men som idag arbetar inom ett smalt område och känner att de behöver bredda sin HR-kompetens.

  • Personer som dagligen arbetar med människor i förändring, och som vill skaffa sig kompetens och verktyg inom HR-området.

Kursinnehåll

  • Ledarskap och utveckling
  • Arbetsrätt och Förhandling
  • Rekryteringsprocessen, Assessment och Intervjuteknik
  • Performance Management & Medarbetarutveckling
  • Värderingsstyrda organisationer

Efter att du blivit godkänd som Diplomerad HR-specialist, har du fått  en mycket bra grund i HR-arbetet och du kan vara ett stöd i det strategiska HR-arbetet på företaget. Du vet också hur du kan använda de olika HR-verktygen och vad som är viktigt att fokusera på eller utveckla inom HR. Som ledare har du också fått modeller och redskap som du enkelt kan applicera i din verksamhet och använda det som fungerar bäst för dig och din organisation. Du skapar ett HR-nätverk  och Stretch HRs konsulter  kommer att fortsätta att stötta dig i ditt fortsatt HR-arbete.

Upplägg

Utbildningen delas upp i moduler och  omfattar 5 tillfällen  X 2  utbildningsdagar. Samtliga kursdagar  varvas  med metod-och teorigenomgångar, individuella övningar, gruppövningar och presentationer. Vissa hemuppgifter och aktiviteter kommer att delas ut mellan kurstillfällena. Utbildningen kommer att vara konkret och praktisk för att deltagaren skall tränas och utmanas tillsammans med andra kursdeltagare och tillsammans testa verktyg och mallar som de kan ta med sig och använda i sin dagliga verksamhet.

Investering

Kurslitteratur och fika ingår i priset. 

Kursledare

Kursledarna på Stretch HR har många års erfarenhet av att arbetat som HR-chefer och ansvarat för både strategiskt HR-arbete och operativa HR-processer. Kursledarna har arbetat i stora och mellanstora koncerner på både den svenska och internationella marknaden och utbildat både på företag och universitet. Idag arbetar de som HR-konsulter på olika företag och som utbildare inom HR, Ledarutveckling, Coaching, Arbetsmiljö mm. Förutom långa universitetsstudier inom beteendevetenskap, så är konsulterna ständigt uppdaterade inom HR-området och Certifierade NLP-Coacher och ICF Coacher, Certifierade utbildare inom Arbetsmiljö samt i flertalet personlighetstester som Master, MBTI, EQ-i 2.0.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad HR-specialist, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

HR Manager
(5)
Tack för mycket givande dagar! Det gav mig så mycket inspiration vilket jag tydligt märkt i mitt agerande när jag kom tillbaka. Jag känner mig mycket säkrare och kan vara tydlig och kommunikativ
Avdelningschef
(5)
Det är såååå kul och inspirerande med utbildningen! Så bra ni är!

STRETCH HR

STRETCH HR

STRETCH HR

Vi erbjuder tjänster inom HR-området och med det menar vi stöd vid rekrytering, utveckling och processer för att förverkliga det ni vill uppnå. Vi hjälper alla företag som vill utvecklas och vår största erfarenhet är inom processindustri, life science- och...


Läs mer om STRETCH HR och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 40 recensioner.
Alla recensioner för arrangören