Visa utbildning.se som: Mobil

BAM – Bättre arbetsmiljö – Företagsanpassad

STRETCH HR
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildning i bättre arbetsmiljö (BAM)

BAM – Utbildningen som räddar liv och minskar arbetsrelaterade sjukdomar

Att arbeta i en trygg och säker arbetsmiljö är idag en rättighet och en självklarhet oavsett typav jobb. För att uppnå detta så finns det många bra verktyg. I Sverige har arbetsgivare och anställda bra stöd från lagar och förordningar samt olika branschregler.

BAM-utbildningen ger dig som deltagare en god grund för att förstå hur man i en verksamhet bör arbeta med arbetsmiljöfrågor. Hur man skapar en kultur som leder till ständiga förbättringar och ständigt minskade olyckstal och lägre antal sjukskrivningar.

Du får genom denna utbildning kunskap om vilka lagar och regler som finns på arbetsmarknaden, hur du orienterar dig för att ha tillgång till alla stöd och hjälpmedel som finns, hur alla parter samverkar och hur man i den egna verksamheten bygger effektiva arbetsmetoder för att jobba med att skapa en trygg och säker arbetsplats.

  • Med rätt kunskap och rätt arbetsmetoder kan företag eller organisation nå 0 olycksfall och 0 sjukdagar orsakade av dålig arbetsmiljö.
  • Under utbildningsdagarna får du som deltagare även ta del av vilka verktyg framgångsrika organisationer använder i sitt arbetsmiljöarbete samt ta del av de senaste teorierna i ämnet.
  • Vi strävar också efter att under kursen ha en öppen dialog där alla delar sina egna lärdomar. Att arbeta med att skapa god arbetsmiljö är också en god företagsekonomisk investering.

Mål med kursen: 

- känna till aktuella lagar och förordningar
- identifiera risker och arbeta förebyggande
- bra samverkan mellan parter
- känna till effektiva arbetsmetoder
- hur man bygger en stark arbetsmiljökultur

Målgrupp

Chefer, arbetsledare, skyddsombud och du som har behov och intresse för att lära dig mer inom detta område.

Tid & plats

3 dagar/09.00 – 16.00

Mat & logi

Lunch och fika ingår. 

Kursledare

Inom arbetsmiljöområdet erbjuder vi utbildningar och konsultstöd för olika typer av behov. Allt från grundläggande behov som att starta upp ett systematiskt arbetsmiljöarbete till att anpassa organisationen till arbeta mot en beteendebaserad säkerhetskultur. Utbildningar som BAM-bättre arbetsmiljö kombinerat med BBS-verktyg som säkerhetssamtal/coachande förhållningssätt är viktiga delar i vårt stöd.

Vår professionalism och meriter kommer från stora framgångsrika internationalla koncerner som ligger i framkanten vad gäller ”safety leadership” och ”nollvisions-kultur”.

Våra utbildare har gedigen erfarenhet från stora industrikoncerner och med väldokumenterade meriter vad gäller framgångsrikt arbetsmiljöarbete.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen får deltagaren diplom.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAM – Bättre arbetsmiljö – Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Chef inom produktionen på underleverantörsföretag till fordonsindustrin.
(5)
Jag har gått en hel del utbildningar inom arbetsmiljö men denna utbildning är klart den bästa.
Logistikchef på läkemedelsföretag.
(5)
Klart bästa utbildningen av alla arbetsmiljöutbildningar jag gått. Den sticker ut på ett positivt sätt.

STRETCH HR

STRETCH HR

STRETCH HR

Vi erbjuder tjänster inom HR-området och med det menar vi stöd vid rekrytering, utveckling och processer för att förverkliga det ni vill uppnå. Vi hjälper alla företag som vill utvecklas och vår största erfarenhet är inom processindustri, life science- och...


Läs mer om STRETCH HR och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 40 recensioner.
Alla recensioner för arrangören