Visar 1-25 av 51 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 51 träffar
1
2
3

Mer om Utbildning i coachande ledarskap

Coaching är lika mycket en attityd som en metod. Det har blivit allt vanligare att tala om coachande ledarskap i arbetet, särskilt i situationer och yrken som är starkt fokuserade på resultat och ledarutveckling. Att coacha de anställda är därför en naturlig del av den moderna chefsrollen. Chefen sätter upp mål för varje anställd, samt en plan för att uppnå målen. I ett coachande ledarskap ingår det också att chefen motiverar sina anställda till att följa sina individuella planer.

Precis som inom annan coaching är det skillnad mellan en ledare som mentor och coachande ledarskap. En chef som mentor ger arbetstagaren råd och tips i konkreta situationer baserade på erfarenhet.

Coachande ledarskap i framtiden

Ett coachande ledarskap anses vara en mycket framgångsrik metod för att skapa ett väl fungerande team. Man lägger fokus på att medarbetarens utveckling samt deras vilja att lära. Grundstenen är att man ser medarbetaren som den individ som känner sig bäst själv och själv kan se sina egna möjligheter. Ett coachande ledarskap leder till att medarbetarna visar på bättre presentationer, trivs bättre med dig som chef, sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter.

Olika typer av utbildningar inom coachande ledarskap

För dig som vill lära dig mer så har vi flera alternativ. Både öppna kurser där då får möjligheten att möta andra i samma situation för att utbyta erfarenheter, samt företagsanpassade där utbildningen utformas efter just dina behov och önskemål. Välj den typ av utbildning som bäst kan utveckla ditt coachande ledarskap

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Reportage från referenser
Akademi Coachstjärnan AB

Läs vad våra referenser har att säga om Akademi Coachstjärnan AB!

Läs mer
Mercuri International Sverige
Framgångsrika utbildningar för framgångsrika ledare

Vill du som ledare må bra och få andra att må bra? Vill du kunna kommunicera och använda din egen personlighet i din ledarstil? Mercuri International har utbildningar för alla chefer kort sagt, som vill bli bättre ledare.

Läs mer
”Jag tror det är det bästa betyg...

Susanna, som aldrig siktat på coaching som yrke, ska nu certifiera sig hos International Coach Federation. Ronnie är numera certifierad coach och har startat eget coachingföretag.

Deras gemensamma nämnare? De har gått utbildningen ”Diplomerad coach – grundutbildning” hos Akademi Coachstjärnan AB.

Läs mer
Vad säger kursdeltagarna?
Advantum Kompetens

Advantum Kompetens har under årens lopp arbetat i snart sagt alla branscher och företag samt inom kommuner, landsting och statliga verk. Kursdeltagarna ger i snitt utbildningen 4,6 i helhetsomdöme på en 5-gradig skala! Vad säger då kursdeltagarna?

Läs mer