Visa utbildning.se som: Mobil

Intensiv coachutbildning på distans 2 dagar

Strandska Utvecklingshuset AB
Kort om utbildningen
2 dagar
4 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-22 - Göteborg
Distans, Göteborg
Svenska
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
4 950 SEK
2022-11-17

Göteborg
4 950 SEK
2022-09-22
Intensiv coachutbildning på distans 2 dagar

Kursbeskrivning

COACHUTBILDNING INTENSIV 2 DAGAR

Intensiv två dagars diplomerad coachutbildning är en ICF (International Coaching Federation) ackrediterad 16 timmars utbildning. Den riktar sig till dig som vill lära sig det coachande förhållningssättet samt kraftfulla coachingverktyg. Detta kan höja din personliga och yrkesmässiga kompetens.

DISTANSUTBILDNING GENOM VIDEOKONFERENS

Strandska erbjuder denna lärarledda, kraftfulla utbildning via distans genom marknadens bästa distansverktyg som heter Zoom. 30 minuter innan utbildningsstart får du en länk som du klickar på och vips så är du inne i utbildningsrummet. Alla deltagare kommer att få möjlighet att föra dialog mellan sig och få stöd i självinsikt av utbildaren. Teorin presenteras m h a powerpoint och videoklipp.

MÖJLIGHETER MED COACHING

Coaching innebär att vi kan frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv som personen önskar. Coaching ökar möjligheten att se sammanhang och ger nya perspektiv samt stimulerar ett positivt tänkande. En professionell coach arbetar med individuella samtal med ett coachande förhållningssätt. Det betyder att individens mål och intressen står i centrum samt att individen själv har alla svar på sina utmaningar inom sig. Coachens kraftfulla verktyg så som medvetandeväckande frågor, aktivt lyssnande och förmågan att hålla i coaching processen till uppsatta mål stödjer individer i deras utveckling. När människor börjar se klart sina egna styrkor, får kontakt med sina reaktioner, ser sammanhang i sina invanda mönster då får de möjlighet att överkomma större utmaningar i sina liv. Coachen kan vara en ovärderlig hjälp till  att hitta stegen mot önskad förändring!  Som en skicklig coach kan du hjälpa och stärka människor att tro på sig själva, frigöra deras inre potential, utveckla organisationer och kanske till och med hela samhället! Vill du vara en av dem?

STRANDSKA Utvecklingshusets FILOSOFI

Vi på Strandska drivs av att utveckla oss själva och våra utbildningar! Vi inspirerar människor på ett kraftfullt sätt att både ändra sitt mindset till det mer positiva – och väcka det inre ledarskapet. Strandska grundades 2003 och har fram till idag utbildat över 4000 personer över hela världen. Genom att ge människor möjlighet att upptäcka sitt livs resa, bli mer självmedvetna och självsäkra i sin yrkesroll, hjälper vi dem att ta sig an allt mer komplexa utmaningar som vi möter i vårt moderna, ständigt föränderliga, samhälle. Vi tror att det finns en obegränsad potential i varje människa som bara väntar på att komma till liv, bli sedd och utvecklas! 

Strandska Coachingmodellen ® bygger på en optimistisk människosyn och bred förståelse för hur människan fungerar. Modellen guidar hela utbildningen och vi erbjuder även en egen certifiering. Under utbildningen kommer du att få praktiska verktyg och coachingfärdigheter som möter människans kreativa tankeprocesser. Det krävs inga särskilda förkunskaper för att gå coachutbildningen som bygger på ICF’s 8 kärnkompetenser.

Video

Målgrupp

Ledare

HR personal

Medarbetare

Coacher

Terapeuter och psykologer

Du som vill hjälpa andra att nå sina mål

Du som vill satsa på din egen personliga utveckling

Tid & plats

Tid:

5-6 maj 2022

Plats:

Utbildningen hålls online via plattformen Zoom

Om du är intresserad att fortsätta din utveckling efter dessa 2 dagar - så finns det ytterligare 3 dagars fördjupning.

Se vår kurs Livscoach Grund för mer information.

Investering

4 950 kr exkl. moms

Kursledare


Thomas Andersson

VD, utbildare och organisationsutvecklare
073-677 2583


Thomas är ICF Associate Certified Coach och certifierad handledare. Han är ansvarig för teamcoachutbildningen och arbetar med ledar- och organisationsutveckling i kommuner och företag. Thomas har också hand om ledarnätverket Team4Team.
Thomas har utvecklat SKFs ledarutbildning Manage, Lead and Coach, och levererar utbildningen globalt.

”Min djupaste drivkraft är att transformera organisationskulturer, så att de blir hållbara, högpresterande och utvecklande för alla medarbetare och ledare”


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Intensiv coachutbildning på distans 2 dagar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Anna-Lena Wallvik
Fantastiskt bra kurs men hade önskat fysiskt möte istället för via Teams. Jag lärde mig massor och kommer praktisera detta för fullt.
Linnéa
Väldigt bra kurs där mycket hanns med på kort tid. Bra upplägg och jag tyckte att det fungerade väldigt bra med den digitala plattformen. Även om det var på distans så kändes de övriga deltagarna nära.
Sara Verdandi Leidelmeijer
För mej var denna kurs exakt vad jag behövde för att hamna i en helt ny position i livet både privat och framtida karriär! Det var två intensiva dagar blandat teori/praktiska övningar och upplevelsen var så otroligt fantastisk och den energi man fick sitter kvar än många månader senare! Rekommenderas varmt både som egen personlig utveckling m...
Visa mer

Strandska Utvecklingshuset AB

Strandska coachingutbildningar

             fördjupningsdagar, professionell handledning, träning inför ACC uppkörning, stöd i din coachingverksamhets affärsutveckling. Våra många affärsområden ger dig många möjligheter. Coacher utbildade hos Strandska kan få möjlighet att vara ett stöd i våra öppna och företagsanpassade utbildningar,...


Läs mer om Strandska Utvecklingshuset AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Strandska Utvecklingshuset AB

Stora Badhusgatan 18-20
41121 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.strandska.com

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 44 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Intensiv coachutbildning på distans 2 dagar från Strandska Utvecklingshuset AB, fyll i dina uppgifter: