Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Härskartekniker och energitjuvar

Strandska Utvecklingshuset AB
Kort om utbildningen
6 timmar
990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-03-29 - Göteborg
Öppen utbildning
Göteborg
Svenska

Kursbeskrivning

Bakgrund
Som ledare och medarbetare samt naturligtvis även privat, så kanske vi råkat på personer som har vissa beteenden som är svåra att hantera, både själv och inom ett team. Vissa av dessa kännetecken kan vara att du känner dig illa till mods, vågar inte prata från hjärta för en rädsla att bli kritiserad, nedtryckt, få hårda blickar och hur du än försöker hitta olika sätt att relatera, så blir det inte bättre utan tvärtom. Du kanske undviker personen för att du tappar energi och känner att du inte kan vara dig själv. Då kan ske du råkat på en ”kontrollerande personlighet” eller ”energitjuv”. Om du inte ser igenom och förstår hur de egentligen fungerar, så kan de sänka både ditt självförtroende och självkänsla samt göra dig förvirrad och försvagad. Men det finns en väg framåt om du är beredd själv att utvecklas!!

Syftet med workshopen:
”Förstå och utveckla dig själv, så att du kan se igenom spelen och hantera kontrollerande personligheter, oavsett i vilken skepnad eller position de dyker upp i”

Upplägg för dagen:
⦁ Förstå på djupet hur personer med härskartekniker fungerar, deras inre verklighet samt hur du och kollegor blir påverkade, varken ni vill det eller inte
⦁ Principer som gör att du lättare kan känna igen och se igenom deras spel
⦁ Utveckla och praktisera i rollspel färdigheter i att hantera "härskare", din styrka och medvetenhet, för att bevara självkänsla och få respekt

Föredragshållare: Thomas Andersson
Strandska Utvecklingshuset AB, är civilingenjör i grunden men bytte karriär tidigt för att fokusera på team- och ledarutveckling. Han jobbar främst med det globala ledarskapskonceptet Manage, Lead and Coach (MLC) som har utvecklats i samarbete med SKF. Thomas råkat på många svåra beteenden under årens lopp och utvecklat suveräna sätt att hantera dem.

Thomas har under 25 år studerat ”kontrollerande personligheter” och blivit väldigt medveten om det osynliga spel de utsätter andra för och de potentiellt förödande konsekvenserna. Thomas har utvecklat ett unikt arbetssätt att  förstå, avslöja och hantera personer med härskartendenser.  Vill din organisation utveckla en stärkande och hälsosam arbetsmiljö med en workshop eller föredrag, så kontakta gärna Thomas direkt! 

Tid & plats

Plats

Arken Hotel & Art Garden Spa

Oljevägen 100, 418 34 Göteborg

Investering

Kostnad 990 kr exl moms

I priset ingår fm/em fika samt lunch

Kursledare

Thomas Andersson
VD, utbildare och organisationsutvecklare
073-677 2583
Thomas är ICF Associate Certified Coach och certifierad handledare. Han är ansvarig för teamcoachutbildningen och arbetar med ledar- och organisationsutveckling i kommuner och företag. Thomas har också hand om ledarnätverket Team4Team.
Thomas har utvecklat SKFs ledarutbildning Manage, Lead and Coach, och levererar utbildningen globalt.

”Min djupaste drivkraft är att transformera organisationskulturer, så att de blir hållbara, högpresterande och utvecklande för alla medarbetare och ledare”

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Härskartekniker och energitjuvar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Petra Pålsson, Topskills AB
Kursen i Härskarteknik & Energitjuvar var otroligt givande på flera plan. • Dels fick vi insikt i hur denna typ av beteende fungerar, vad målet och syftet är för ”utövaren”. • Dels fick vi lära oss hur man upptäcker denna typ av beteende, hur man lär sig känna igen och se igenom ”rökridåerna”. • Dels fick vi en verktygslåda med olika tekn...
Visa mer

Strandska Utvecklingshuset AB

Strandska coachingutbildningar

             fördjupningsdagar, professionell handledning, träning inför ACC uppkörning, stöd i din coachingverksamhets affärsutveckling. Våra många affärsområden ger dig många möjligheter. Coacher utbildade hos Strandska kan få möjlighet att vara ett stöd i våra öppna och företagsanpassade utbildningar,...


Läs mer om Strandska Utvecklingshuset AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Strandska Utvecklingshuset AB

Stora Badhusgatan 18-20
41121 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.strandska.com

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 44 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Härskartekniker och energitjuvar från Strandska Utvecklingshuset AB, fyll i dina uppgifter:

Mer inom området