Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Coachutbildning Diplomerad - Livscoach Grund

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Fatima
(5)
Jag kommer blicka tillbaka på denna utbildning och vara så nöjd att jag gick den. Det har varit ett minnesvärd upplevelse, där jag utvecklats mycket på kort tid och har med verktyg för livet.
Matthias Vargendal
(5)
Jag visste inte vad jag kunde förvänta mig när jag landade in första dagen, men för att sammanfatta såhär på sista dagen utav Grundutbildningen kan jag med handen på hjärtat säga att det har givit mig oerhört mycket i min personliga utveckling och även stor förändring i mitt sätt att se på livet. För att förstå hur kraftfullt det är måste man up...
Visa mer
Anki Dumitrescu
(5)
En fatastiskt erfarenhet och värdefullt lärande! Rekommenderas varmt!
Linda
(5)
Min upplevelse av kursen har varit oerhört positiv. Konkreta teorier och förhållningssätt som jag har nytta av såval i arbete som privat.
Ewa
(5)
Utbildningen har gett mig de verktyg jag behöver för att bidra till andras utveckling, samtidigt som den gett mig en djupare insikt om mig själv och en högre förståelse och acceptans för andra människor och tillstånd. Jag har utvecklat de egenskaper jag redan besitter så att jag medvetet nyttjar dem i min coaching och i andra sammanhang där jag ...
Visa mer
Hanna
(5)
Jag har gått combo-kursen på Strandska våren 2017 - alltså life- och teamcoaching. Jag är mycket nöjd med innehållet, nivån, och verktygen jag har fått med mig. Men allra bäst var de båda lärarna och den filosofi de delade med sig av - i en modell som är unik för Strandska. Det är genomgående kvalitet och inspiration från första stund.
ehl
(5)
Jag upplevde att Strandskas coachingmodell är unik. Man ser på ett tydligt och enkelt sätt hur människan kan använda sin potential och överkomma sina begränsningar och utmaningar. Jag fick med mig många nya verktyg och strategier i hur man hjälper sin klient att blomma upp!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!