Coacha team till världsklass - Teamcoach grund

Längd
5 dagar
Pris
15 000 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Längd
5 dagar
Pris
15 000 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Beskrivning av: Coacha team till världsklass - Teamcoach grund

Teamcoach Grundutbildning

Gå en utbildning i världsklass och lär dig att leda och utveckla ett team, både som ledare och som extern konsult. Behoven av skickliga teamcoacher har ökat inom både offentliga organisationer, såväl som företag i takt med att kraven har ökat inom arbetslivet.

Utbildningen har som plattform coachingfärdigheter från Strandskas välrenommerade ICF ackrediterade coachutbildning. Strandskas teamcoachingmodell används inom SKF ledarskapsprogram.

Syftet med utbildningen är att utveckla de färdigheter och personliga kvaliteter hos teamcoachen samt ha en gedigen verktygslåda som krävs för att skapa högpresterande team. Vad som krävs för att ett team ska bli högpresterande varierar från fall till fall. Ibland måste strukturen förbättras, med exempelvis ett tydliggörande av målen, arbetsuppgifterna samt affärs- och beslutsprocesserna. Hos andra team måste kommunikationen förbättras, så att den grundläggande tryggheten finns för att ett kreativt arbetsklimat ska kunna uppstå.

Moduler i 5 dagarsutbildningen:

  • Gruppdynamik & utvecklande kommunikation
  • Struktur & processledning
  • Lärande team & coachande utveckling

Kursinnehåll

Lär dig teamcoachingfärdigheter i världsklass och lär dig färdigheter att leda och utveckla ett team, både som ledare eller som extern konsult. Behoven av skickliga teamcoacher har ökat inom både offentliga organisationer, såväl som företag i takt med att kraven har ökat inom arbetslivet. Utbildningen har som plattform coachingfärdigheter från Strandskas välrenommerade ICF ackrediterade coachutbildning.

Syftet med utbildningen är att utveckla de färdigheter och personliga kvaliteter hos teamcoachen samt ha en gedigen verktygslåda som krävs för att skapa högpresterande team.

Teamcoaching 

  • Gruppdynamik & utvecklande kommunikation
  • Struktur & processledning
  • Lärande team & coachande utveckling 

ICF:s 11 kärnkompetenser, Strandska Coachingmodellen, verktyg för Lifecoaching och Teamutveckling som du praktiserar redan under utbildningen ger dig den nödvändiga kompetensen för att jobba som coach eller komplettera ditt nuvarande yrke som chef, utbildare eller projektledare.

Film

Upplägg

Om du satsar på att bli en skicklig professionell certifierad teamcoachoch gå alla 3 utbildningarna grund, avancerad och examination certifiering. Utbildningarna kan tas inom 1 år.

Utbildningen till Certifierad Professionell Teamcoach är i två steg: 

Grund (5 dagar), Avancerad (6 dagar) samt 5 delmoment Examination certifiering.
Du väljer själv hur mycket du vill utbilda dig och i vilken takt!

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta professionellt med teamutveckling som konsulter, processledare eller konfliktlösare. Teamcoachutbildningen passar också för ledare på alla nivåer som vill utveckla sin kompetens i att leda och utveckla team.

Förkunskaper för Teamcoach Grund
Inga

Tid & plats

Längd: ca 2 månader

Omfattning: 5 dagar (1+2+2 kursdagar)

Nästa kursstart februari 2023

9-10 feb, 21 feb samt 16+17 mars

Plats

Strandska har egna lokaler som ligger väldigt centralt i Göteborg. Det tar dig bara några minuter från Centralen med spårvagn och buss till Stenpiren, som ligger ett stenkast bort.

Stora Badhusgatan 18 - 20, vån 5, hiss 2

411 21 Göteborg

Investering

15 000 SEK exkl. moms för teamcoaching 5 dagar grundutbildning.

Om du satsar på att bli en skicklig professionell certifierad teamcoach kan du gå alla 3 utbildningarna grund, avancerad och examination certifiering. Utbildningarna kan tas inom 1 år.

Paketpris 40 000 SEK exkl. moms för alla utbildningarna samt examination för certifiering ( 5 000 kr i paket rabatt)

Kursledare

Thomas Andersson
VD, utbildare och organisationsutvecklare
073-677 2583
Thomas är ICF Associate Certified Coach och certifierad handledare. Han är ansvarig för teamcoachutbildningen och arbetar med ledar- och organisationsutveckling i kommuner och företag. Thomas har också hand om ledarnätverket Team4Team.
Thomas har utvecklat SKFs ledarutbildning Manage, Lead and Coach, och levererar utbildningen globalt.

”Min djupaste drivkraft är att transformera organisationskulturer, så att de blir hållbara, högpresterande och utvecklande för alla medarbetare och ledare”

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Coacha team till världsklass - Teamcoach grund, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Karin Källén
23 nov 2017
Grund utbildningen

Var en ögonöppnare på många vis

5/5
Marie Widek
22 sep 2017

Teamcoach utbildningen har gett mig en stor förståelse och erfarenhet av team dynamik i kombination med en välfylld verktygslåda. Utbildningen erbjuder mycket träning så jag kän...

Visa mer
5/5
P-O
21 sep 2017
Metoder som funkar!

Jag har gått grundkursen och avancerad nivå och är mycket nöjd med att ha fått lära mig hur jag bibehåller/utvecklar självgående team genom förhållningssätt och metoder som ger ...

Visa mer
Strandska Utvecklingshuset AB
Stora Badhusgatan 18-20
41121 Göteborg

Strandska coachingutbildningar

             fördjupningsdagar, professionell handledning, träning inför ACC uppkörning, stöd i din coachingverksamhets affärsutveckling. Våra många affärsområden ger dig många möjligheter. Coacher utbildade hos Strandska kan få möjlighet att vara ett stöd i våra öppna och företagsanpassade utbildningar,...

Läs mer om Strandska Utvecklingshuset AB och visa alla utbildningar.

Highlights