Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av STQM Management

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 27 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Spännande och lärorikt, med ett bra och klart upplägg av kursen.
Kursdeltagare
(5)
Föreläsningarna och texterna är väldigt tydliga och lätta att följa med. Det är jättebra med reflektionsfrågorna som sammanfattar det som har gåtts igenom i avsnittet.
Kursdeltagare
(5)
Mycket intressant och givande i sin helhet. Jag gillar strukturen och att man tydligt kan följa de olika stegen i menyn, och där också se hur långt man kommit. Pedagogiskt och lättförståeligt med bra exempel som är tydliga och lätta att relatera till.
Kursdeltagare
(4)
Överlag ett bra och intressant innehåll som är pedagogiskt och behagligt framfört samt väldisponerat. Kursverktyget är också ett av de bättre jag sett – rent och tydligt. Toppen med både text/ljud och sedan video på samma ämne, men med en lite annorlunda vinkel!
Bodil
(5)
Otroligt koncist och häftigt att du hann med så mycket på den korta tiden! Har läst mycket om detta på egen hand och genom universitetsstudier men detta var mycket nyttigt och gav nya insikter.
Arash
(4)
Stimulerande, interaktivt (väckte engagemang), hög igenkänning. Tack!
Eva
(5)
Grundat i forskning vilket ger djup men ändå lätt och pedagogiskt.
Kursdeltagare
(5)
Bra och inspirerande, gav tydliga insikter. Att hantera negativ stress – viktigt!
Kursdeltagare
(5)
Kursen är pedagogisk, tydlig och mycket lärorik. Jag gillade särskilt momenten med de korta filmerna och utfrågningarna med Milla.
Kursdeltagare
(4)
Innehållet är bra och konkret med en blandning av video, ljud, text och bilder som underlättar inlärningen. Efter utbildningen känner jag mig väl uppdaterad på det ansvar jag har som VD i dessa frågor.
Helena
(5)
Superbra dag som tar upp det väsentliga gällande en arbetsgivares rehabiliteringsansvar. Mycket kompetent och duktig föreläsare som fångar lyssnaren och pekar på möjligheter och fällor. Jag har bara en sak att säga, gå den om du inte är säker på området!
Jessica
(5)
väldigt svårt ämne, många fallgropar, extremt nyttigt att som företagsledare lära sig mer.
Elba Abreu
(5)
Alla bitar föll på plats och alla frågorna försvann, så kan jag enkel sammanfatta Millas föreläsning. jag fick med mig hur jag kan effektivisera mitt arbete när jag driver rehabiliterings ärende. att redan från början ha en klar bild om processen, om rättigheter och skyldigheter så att parterna har rätt förväntningar.
Kursdeltagare
(5)
Otroligt bra utbildning och bra verktyg som skapat vi-känsla
Kursdeltagare
(4)
Mycket givande och väl anpassat för vår organisation.
Olov Sundström, Bricon
(5)
En tänkvärd och spännande föreläsning inom ett mycket relevant område. Upplägget var jättebra med en kombination av vetenskap, konkreta tips och tid för reflektion. Sören förmedlar kunskapen på ett jordnära och lättförståeligt sätt.
Heléne Mällström
(5)
Vi på Future CAD fick en mycket bra och relevant föreläsning gällande hur vi ska motverka stress. Vi gick igenom negativa beteendemönster och tanke fällor och hur vi ska kunna ta oss ur negativa mönster. Detta är viktiga ämnen för oss och det var mycket uppskattat av personalen.
Preben
(5)
Imponerande att kunna omvandla ett så lagstyrt ämne till att låta så enkelt, tydligt och lättförståeligt, och samtidigt väcka ett merintresse.
Sandra
(5)
Mycket intressant ämne och bra föreläsning med många reflektioner och exempel. Sören gjorde det intressant och lättförståeligt.
Kursdeltagare
(4)
Bra med konkreta case, tydliga metoder och handledning. Nöjd!
Kursdeltagare
(5)
Utbildningen har gett mig många aha-upplevelser och bättre förståelse både för mig själv och andra. Och användbara verktyg!
Isak
(4)
Väldigt bra och underhållande, tiden sprang iväg!
Anna
(5)
Superbra, tack Milla!
Mikkel
(4)
Superbra, tack Milla!
Dalia
(5)
Ett mycket intressant ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Bra, tydlig och intressant föreläsning som kan användas både i arbetsliv och privatliv. En viktig livskunskap!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!