Visa utbildning.se som: Mobil

Hjärnsmart ledarskap

STQM Management
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för en offert - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Välkommen till en utbildning där du lär dig att leda och coacha dina medarbetare hjärnsmart. För att ett coachande ledarskap skapar förutsättningar för självgående, motiverade medarbetare och frigör tid, samt ligger i linje med modern neurovetenskap.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som leder andra, i en formell chefsroll, projektledaroll eller annan befattning där det ingår att stödja och utveckla medarbetare i organisationen.

Inga förkunskaper krävs, men du kan gärna förbereda några frågeställningar du vill bli coachad på.

Kursinnehåll

Coaching är både ett förhållningssätt och ett verktyg.

Ur innehållet:

  • Vetenskapen bakom coaching
  • Aktivt lyssnande och medveten närvaro
  • Kraftfulla frågor som skapar insikt, skiftar perspektiv och motiverar till handling
  • Modeller för behov, kommunikation, feedback m.m.
  • Feedback som utvecklar

Upplägg

Utbildningens längd

2 dagar + uppföljning 1 dag efter 4-6 veckor

Pedagogiskt upplägg

Genom korta föreläsningar delar vi med oss om kunskaper om vårt biologiska system, vad coaching är och hur coaching kan praktiseras i vardagen. Vi presenterar modeller, metoder och nycklar för framgång. Du som deltagare reflekterar tillsammans med andra deltagare om nytta med, förutsättningar för och erfarenheter av goda samtal.

Den största delen av kursen använder vi för träning och praktiska övningar. Det är först när vi själva gör jobbet: lyssnar, uppmärksammar, ställer frågor osv, som coaching integreras och blir ett av dina naturliga verktyg i ledarskapet.

Eftersom du själv kommer att bli coachad av andra deltagare får du också erfarenhet och insikt om vad det innebär, vilket är en ovärderlig förutsättning för att coacha andra.

Investering

Utbildningen är företagsanpassad. Kontakta oss för en prisvärd offert om ni är minst fem personer från er organisation som vill gå!

Kursledare

Agneta Lundgren och Carina Vinberg är två erfarna ledartränare och coacher med lång erfarenhet av att utveckla ledare och team.

De drivs av att stötta chefer och ledare på olika nivåer att förstå och hitta sin egen personliga ledarstil och på det sättet bli mer tydlig och trovärdig som ledare.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hjärnsmart ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

STQM Management

STQM Management

Vi älskar motivation och engagemang STQM är ett konsultföretag som arbetar med att kompetensutveckla individer och organisationer. Vi anser att engagerade och motiverade medarbetare och chefer är organisationens viktigaste resurs. Kompetensutveckling måste därför vara optimalt och individuellt utformad och anpassad för...


Läs mer om STQM Management och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STQM Management

The Park
Magnus Ladulåsgatan 3
118 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hjärnsmart ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören