Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Stockholms fria universitet är kursverksamheten vid ideella föreningen Stockholms fria handelshögskola. Stockholms fria universitet erbjuder oberoende akademisk undervisning och uppdragsforskning. Stockholms fria universitet organiserar också utbildning på masternivå. Kurser och program på grundutbildningsnivå är under utveckling. Undervisning, examination, forskning och utveckling bedrivs av universitets- och högskolelärare/forskare från bl a Lunds, Stockholms och Uppsala universitet samt Södertörns högskola.

Våra akademiska kurser är riktiga högskolekurser med katederundervisning till större delen men också genomgång av övningsuppgifter och seminarier samt riktiga saltstentor. Svårighetsgraden motsvarar den som gäller t ex vid Stockholms universitet varifrån kursplaner och litteraturlistor kommer.

Vi tar ansvar för att studenterna ska få fullgoda kunskaper i nivå med de bästa universiteten. Våra lärare har lång erfarenhet från jurist- och ekonomutbildning samt examination vid statliga universitet och högskolor.

Högskolelagen (1992:1434) och högskoleförordningen (1993:100) gäller i tillämpliga delar inom Stockholms fria högskola som delar av det interna regelverket genom beslut av den ideella föreningen Stockholms fria högskolas styrelse. Även externt gäller de reglerna i tillämpliga delar; bl a sker tillgodoräknande av kurser vid andra högskolor och universitet enligt högskoleförordningen (1993:100) 6 kap, 6 - 8 §§.

Visa alla utbildningar med Stockholms Fria Universitet

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Ekonomi
Ekonomiutbildning-Grund Längd Pris Ort Snittbetyg
Företagsekonomi I, 30 hp 150 timmar Från 13 200 SEK Flera orter (2)
Juridik
Affärsjuridik 15 hp 4 månader Från 5 440 SEK Flera orter (2)
Beskattningsrätt 15 hp 2 månader Från 4 640 SEK Flera orter (2)
5,0 (1)
Juridisk översiktskurs 15 hp 2 månader Från 4 640 SEK Flera orter (2)
5,0 (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Stockholms Fria Universitet och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Stockholms Fria Universitet

Wittstocksgatan 7
104 51 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Maria R
(5)
Lärde mig massor och kursen var bra upplagd. Erfaren och duktig lärare och jag fick alltid svar på mina frågor och mail snabbt! Rekommenderas massor!
Mihaela Zanfir
(5)
Tack! Jag börjar med att säga med stort tack till läraren. lärt mig mycket. Jag är nöjg med utbildningen. Bra strukturerat.
Jasminka Knezevic
(5)
Kände mig väldigt bekväm med bemötande. Mitt upplevelse är väldigt fint.
Intresseanmälan

För att få mer information från Stockholms Fria Universitet, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.