Visa utbildning.se som: Mobil

Sälj- och förhandlingsteknik

Stockholm Sales Institute
Kort om utbildningen
6 timmar
3 840 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-01-23 09:00 - Distans
Distans
Svenska
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
3 840 SEK
2021-01-23

Distans
3 840 SEK
2021-01-30

Distans
3 840 SEK
2021-01-31

Distans
3 840 SEK
2021-02-06

Kursbeskrivning

* Är du företagare som påverkas av dagens avstannade marknad och behöver akut hjälp med säljet för att bolaget ska överleva?

 * Måste du kanske se dig om efter en ny anställning och vill bli bättre på sälja in dig själv på kommande jobbintervjuer?

* ...Eller är det business as usual där du vill passa på att vidareutbilda dig eller din personal på bästa sätt utan att riskera smittspridning?


Stockholm Sales Institute erbjuder nu vår populära kurs i försäljnings- & förhandlingsteknik som personliga live-webinars

Utbildningen är 6 timmar och sker över Zoom. Grupperna är små och anpassas efter anmälda deltagares individuella nivå; förutsättningar, möjligheter och svårigheter.

Vårt arbetssätt är en kombination av teoretiska föreläsningar och praktiska övningar i workshop-form anpassade efter deltagande elevers verkliga situationer. Allt för att kunskapen ska kunna implementeras i det dagliga arbetet efter kursen.


Se nedan för information, kursinnehåll och pris. Välkommen att höra av dig till oss med frågor, funderingar eller för att boka dina platser. Mer information om oss och kundreferenser finner du på vår hemsida! Hjärtligt välkommen!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Stockholm Sales Institutes utbildning i försäljnings- och förhandlingsteknik riktar sig till individer som vill utvecklas inom försäljning. Oavsett om du är ny inom området och vill lära dig tekniker för att bli en fantastisk säljare eller om du är en skarp affärsskapare som vill bli ännu skickligare i din yrkesroll. Att kunna tala för sig och påverka beslutsfattare är kunskaper som krävs i nästintill alla yrken på marknaden, och en grundlig utbildning i detta gynnar alla företag som har någon form av kundkontakt. Alltså inte bara rena säljbolag.

Utöver företagsanställda är dessutom många av våra elever privatpersoner eller egenföretagare som vill öka sina kunskaper i försäljning för att på så sätt öka sin omsättning och möjligheter att påverka sin omgivning.

Kursinnehåll

Utbildningen går på djupet igenom en komplett säljprocess från inledande kallt samtal, via eventuell mötesbokning, behovsanalys, presentationsteknik, köpsignaler till avslut. Vi lägger även mycket tid på att hantera invändningar. Se detaljerad lista på exempel i kursinnehållet nedan. Vi pratar även om merförsäljning till befintliga kunder samt bästa hantering av inkommande förfrågningar och upplägget anpassas både till B2B och B2C. Kursen lämpar sig även för privatpersoner som vill använda säljteknik till vardags.

KURSINNEHÅLL WEBINAR:

* Vad är försäljning?

* Förberedelser (prospektering, förarbete, kundanalys)

* Mindset

* Avspegling

* Inledning - att väcka intresse

* Mötesbokning 

* Behovsanalys (intervjutekniker, motivational interviewing) 

* Konsten att sammanfatta

* Presentationsteknik

* Invändningshantering

* Identifiera- och hantera köpsignaler

* Avslutstekniker 

* Återkoppling till kund - när, hur? 

* Prisförhandling

* Kundvård/eftersälj

* Kundpsykologi 

* Påverkanspsykologi

Upplägg

Utbildningen sker i lärarledd webinargrupp om max 5 deltagare per tillfälle. Tid är mellan kl 09:00-16:00 under ett endagarspass med lunchpaus mellan kl 12:00-13:00 samt kortare raster vid behov.

Vårt arbetssätt är en kombination av teoretiska föreläsningar och praktiska övningar i workshop-form anpassade efter deltagande elevers verkliga situationer. Allt för att kunskapen ska kunna implementeras i det dagliga arbetet efter kursen.

Företagsanpassad version:

Stockholm Sales Institute erbjuder även skräddarsydda webinars för större företagsgrupper. Inför varje företagswebinar ingår ett inledande möte där vår representant, tillsammans med försäljningschef eller annan ansvarig hos er, går igenom önskat utfall och fokusområde. Utöver det vi kommit överens om att lägga extra fokus på behandlar undervisningen även alla delar i en komplett försäljningsprocess. Se avsnitt ”Kursinnehåll” ovan. Prisbild baseras på antal deltagare. Lediga datum på förfrågan. 

Tid & plats

WEBPLATTFORM:

Zoom

Inloggningsuppgifter till aktuellt webinar skickas ut via email ca 10 minuter innan kursstart med länk och anslutningsinstruktioner. Du behöver fungerande mikrofon för att delta och vi rekommenderar att använda webkamera. Detta för att underlätta de praktiska övningarna och för bättre interaktion.

Deltagande från dator rekommenderas. Kursledaren kommer använda whiteboard i undervisningen och en större skärm underlättar både interaktion och att följa med i utbildningen. 

TID:

Utbildningen är totalt 6 timmar, kl 9-12 samt kl 13-16.

Investering

4.800 kr per deltagare, (pris är inkl. moms). 

Stockholm Sales Institute syftar till att vara den mest kompletta och bästa säljutbildningen i landet. Vi ser dessutom att dagens försäljningsutbildningar på marknaden är kostsamma. Detta är inget vi vill stödja eller medverka till. Vi ser inte behovet av att ta ut en hög deltagarkostnad bara för att marknaden ser ut som den gör utan har istället valt att erbjuda en högkvalitativ, komplett och djupgående säljutbildning som inte bara är bättre än andra, utan också till marknadens bästa pris!

Kursledare

Helena Lehmus

OM VÅR GRUNDARE HELENA LEHMUS:

Helena Lehmus, Stockholm Sales Institutes grundare, ägare och VD är en rutinerad förhandlare som tidigare arbetat med flertalet nationella bolag och som numera syns som en framträdande profil i svensk media, där hon delar med sig av sin kunskap i försäljning och sina resonemang kring vilken kompetens som krävs på marknaden idag. Helena är även säljprofil och säljcoach för fackförbundet Säljarnas och en väl anlitad föreläsare inom både försäljnings- & förhandlingsteknik samt inom ämnet kvinnligt företagande.

​Helena har en lång försäljningskarriär bakom sig, bland annat inom start-up projekt på BMW Sverige och som försäljningschef på miljonärsmagasinet CONNOISSEUR.

​Helenas mål är att med framgångsrika metoder pusha privatpersoner och företagsanställda att våga sälja mer - och framför allt att tycka att det är kul. Att våga gå in i förhandlingar och att lyckas hitta en balans mellan vad som anses som gåpåig, aggressiv försäljning och vad som är effektivt och proffsigt affärsmässigt. Helena lär ut alla de tekniker som krävs för att få en kund, göra ett sälj och att få igenom önskemål. Alltifrån inledning till möte, till avslut. Tekniker som under flera år dubblerat Helenas egen försäljning – år efter år efter år!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sälj- och förhandlingsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Stockholm Sales Institute

Stockholm Sales Institute

Stockholm Sales Institute utbildar i försäljnings- och förhandlingsteknik i vackert 1700-talspalats i centrala Stockholm och riktar sig till individer som vill utvecklas inom försäljning. Oavsett om du är ny inom området och vill lära dig tekniker för att bli en...


Läs mer om Stockholm Sales Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Stockholm Sales Institute

Slottsbacken 8
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sälj- och förhandlingsteknik från Stockholm Sales Institute, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sälj- och förhandlingsteknik!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar