Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Reservkraft - projektering

STF Ingenjörsutbildning AB
Kort om utbildningen
2 dagar
15 300 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-28 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Lär dig hur du på bästa sätt projekterar reservkraft! Kursen behandlar alla delsystem i en reservkraftanläggning. Du får bland annat kunskap om vilka krav du kan ställa på utrustningen och vilka konsekvenser det har. Vidare går vi igenom effektdefinitioner och hur du säkerställer att utvärdering sker på ett korrekt sätt vid upphandlingar. Efter kursen kan du effektivt projektera och kravställa reservkraft för att anläggningen ska nå optimal funktion.

• Princip för reservkraft
• Ekonomi – vad kostar reservkraft, investering och underhåll?
• Val av drivmotor och principer
• Val av generator och principer
• Hur påverkar olika laster?
• Miljöaspekter
• Bränsle och tanksystem
• Ventilations- och avgassystem
• Regelverk inklusive urval ur standarder och föreskrifter
• Drift och underhåll

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

dig som arbetar med eller deltar i projektering och upphandling av reservkraftanläggningar i rollen som projektledare, ingenjör, konsult eller inköpare. Kursen vänder sig även till dig som är driftchef, drifttekniker eller underhållspersonal och som ansvarar för eller handhar dieseldrivna generatoraggregat.

Investering

15300 kr exkl. moms.

Kursens mål

är att du ska veta vilka krav du kan, ska och bör ställa på din reservkraftanläggning. Du lär dig även hur du bäst kan projektera reservkraft samt vilka standarder, föreskrifter och egenskaper som styr dimensionering.Efter kursen ska du veta; vilka krav du ska, kan och bör ställa på din reservkraftsanläggning. Hur du bäst kan projektera reservkraft och vilka standarder, föreskrifter och egenskaper det är som styr dimensionering.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Reservkraft - projektering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning skall erbjuda marknadens bästa basutbud inom valda områden. Baserade på marknadens högt ställda krav, vår egen kompetens och våra kunders egen utveckling. Vi skall dessutom erbjuda spetskompetens till ingenjörer. Vi erbjuder kurser och seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar. Förutom...


Läs mer om STF Ingenjörsutbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STF Ingenjörsutbildning AB

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Reservkraft - projektering!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar