Visa utbildning.se som: Mobil

Form och Lägestoleranser

STF Ingenjörsutbildning AB
Kort om utbildningen
2 dagar
15 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-17 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Lär dig tillämpa svensk standard inom området toleranser för form och läge. Undvik fel och reducera onödiga kostnader som beror på felaktiga bedömningar av en ritning. Efter kursen kommer du att kunna göra korrekta form- och lägesangivelser, vilket kan innebära stora ekonomiska vinster för ditt företag.

För att kunna läsa en ritning behöver du ha kunskap om den standard som finns inom området. Kursen Form- och lägetoleranser lär dig att minimera risken för missuppfattningar och kostsamma produktionsförluster. Kursen följer i huvudsak SS-EN-ISO 1101:2005, ISO1101:2013, SS-EN-ISO 5459 och SS2650, men innehåller även små inblickar i företagslösningar som inte helt följer standard.

  • Varför form och Läge?
  • Formtoleranser
  • Ritningstoleranser
  • Lägetoleranser
  • Kasttoleranser
  • Generella toleranser, toleransområden och referensområden
  • Övningar

Målgrupp

Du som arbetar inom konstruktion, beredning, produktion, kontroll och som kommer i kontakt med form och läge toleranser.

Investering

15800 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Form och Lägestoleranser, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kursens mål

Du ska kunna göra korrekta tolkningar av form- och läge- angivelser. Du har lärt dig förstå konsekvenserna av form- och läge- toleranser. Förstår man det, kan det innebära stora ekonomiska vinster för företaget.

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning skall erbjuda marknadens bästa basutbud inom valda områden. Baserade på marknadens högt ställda krav, vår egen kompetens och våra kunders egen utveckling. Vi skall dessutom erbjuda spetskompetens till ingenjörer. Vi erbjuder kurser och seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar. Förutom...


Läs mer om STF Ingenjörsutbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STF Ingenjörsutbildning AB

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Form och Lägestoleranser!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören