Visa utbildning.se som: Mobil

EBR Diplomerad Distributionselektriker

STF Ingenjörsutbildning AB
Kort om utbildningen
20 dagar
92 587 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-08-16 - Avesta
Avesta
Öppen utbildning
Kommande starter
Avesta
92 587 SEK
2022-08-16

Avesta
92 587 SEK
2023-01-09

Kursbeskrivning

Vi erbjuder ett väl sammansatt utbildningspaket som ger dig förutsättningar för att utvecklas framgångsrikt som distributionselektriker. Det innefattar en välanpassad introduktion, erfarenhetsöverföring och kompetensutveckling i EBR:s arbetsmetoder och konstruktioner. Utbildningen sker i samarbete med Energiföretagen, som också håller i några av kurserna.

Paketet består av 7 separata kurser, som tillsammans ger dig en stabil grund att stå på. Samtliga lärare är specialister inom sitt område och har en lång erfarenhet från branschen. Det ser vi som viktiga egenskaper för att de ska kunna föra sin yrkeskunskap och branschkännedom vidare.

Du börjar med EBR Grundkurs och kan sedan välja att gå kurserna i den ordning som passar dig. Kurserna är bland annat förlagda till Bjurforsskolan och Åsbro kursgård. På så sätt får du en unik möjlighet till att kombinera teori med praktiska övningar ute i fält.

Anmäl dig till hela paketet eller till enskilda kurser. Vid anmälan till hela paketet erhåller du 10 % rabatt.

Utbildningen innehåller följande block:

EBR Grundkurs

Luftledning - Friledning

Starkstömsföreskrifterna och Elinstallationsreglerna

Luftledning - Hängkabel

Kraftkabelteknik

Kontroll före idrifttagning (webbutb.)

EBR Besiktning

Du kan välja att gå kurserna i den ordning som passar dig, även om vi rekommenderar att börja med EBR Grundkurs. Du kan anmäla dig till hela paketet eller kurserna var och en för sig. Totalt är det 20 kursdagar under loppet av 6 månader.

Dagarna är bland annat förlagda till Bjurforsskolan och  Åsbro kursgård, båda unika anläggningar som ger dig möjlighet att kombinera teori med praktik.

Läs gärna om hur tidigare kursdeltagaren Jonna Eriksson upplevde utbildningen: Jonna skapar sig nya möjligheter med EBR Diplomerad Distributionselektriker.

Målgrupp

Nyanställda distributionselektriker eller de som vill uppdatera sina kunskaper.

Investering

92587 kr exkl. moms.

Kursens mål

Att ge dig som nyanställd distributionselektriker grundkunskaper som gör att du, tillsammans med praktiskt arbete, utvecklas i ditt arbete.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om EBR Diplomerad Distributionselektriker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

STF Ingenjörsutbildning AB

STF är specialister på kompetensutveckling inom el och energi I nära samarbete med näringslivet utvecklar och levererar STF Ingenjörsutbildning sedan 1930-talet utbildningar för yrkesverksamma inom el och energi. Oavsett om du letar efter en öppen eller skräddarsydd utbildning hjälper vi...


Läs mer om STF Ingenjörsutbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STF Ingenjörsutbildning AB

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera EBR Diplomerad Distributionselektriker!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen EBR Diplomerad Distributionselektriker från STF Ingenjörsutbildning AB, fyll i dina uppgifter: