Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad radiotekniker

STF Ingenjörsutbildning AB
Kort om utbildningen
10 dagar
45 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Certifierad radiotekniker är en unik och branschanpassad utbildning inom radiokommunikation. Här får du en teknisk kunskapsbas som hjälper dig att snabbt finna en väg in i din yrkesroll med en bred kunskap om olika tekniker och teknikområden.

Detta är den enda blockutbildningen inom radio i Sverige och efter godkänt kunskapsprov blir du certifierad radiotekniker.

STF Radioskola är uppdelat i fyra delkurser (som även kan läsas separat). Du börjar med en grundutbildning i form av kurserna Radiokommunikation & radioteknik samt Radioantenner & vågutbredning. Därefter väljer du inriktning inom Radiolänkprojektering (3 dagar) eller LTE (2 dagar). Efter godkänt kunskapsprov blir du certifierad radiotekniker inom din valda inriktning.

  • Radiokommunikation & radioteknik
  • Radioantenner & vågutbredning
  • Radiolänkprojektering - workshop
  • LTE grundkurs - 4G
  • Wi-Fi projektering
  • Wi-Fi konfigurering 

Målgrupp

Denna certifiering och yrkesutbildning är utmärkt för dig som idag arbetar som konsult och söker uppdrag eller jobbar inom mobilområdet och söker en yrkescertifiering. Du kommer kunna visa på en god/bred kunskapsbas då vi på STF alltid samarbetar med duktiga och professionella föreläsare med lång erfarenhet inom sitt specifika ämnesområde.

Investering

45000 kr exkl. moms.

Kursens mål

Du erhåller kompetens enligt Certifierad radiotekniker

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad radiotekniker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB Vi erbjuder utbildningar inom teknikområdet och den främsta målgruppen är tekniker och ingenjörer. STF förmedlar det senaste inom området och vi har ett unikt nätverk av ca 2500 föreläsare, bestående av specialister från industri, högskolor och organisationer....


Läs mer om STF Ingenjörsutbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STF Ingenjörsutbildning AB

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad radiotekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Jobbar du med teknik?

STF har ett mycket stort kursutbud inom teknik. Vi anpassar oss efter marknaden och kan på så vis alltid ha ett aktuellt kursutbud.

Läs mer