Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
2 dagar
14 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-06-09 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

AMA El 19 är byggbranschens stora referensverk med samlade tekniska lösningar. Förändrade standarder innebär att den senaste utgåvan av AMA EL 19 påverkas. Det har i sin tur konsekvenser på utförandet av elinstallationer. Med denna kurs håller du dig uppdaterad om vad som gäller. På kursen går vi igenom AMA EL 19 samt dess betydelse och tillämpning. Vi lär dig grunderna i regelverket och visar hur du kan upprätta en arbetsbeskrivning med AMA EL 19 som underlag. Fokus ligger på de förändringar som har skett. Med kunskap och förståelse i AMA EL 19 kan du säkra byggprocessen från förfrågningsunderlag till slutbesiktning.

  • Principerna för de tekniska beskrivningar som berör AMA EL
  • Regler för byggprocessen
  • Handlingar för elinstallationer med tillhörande råd och anvisningar
  • RA EL 19, Råd och Anvisningar 

Du får kunskap i allmänna bestämmelser för utförare och entreprenörer samt system för koder och rubriker. Du blir också uppdaterad i vilka förändringar som skett och vad som gäller idag.  

AMA EL står för Allmän material- och arbetsbeskrivning för eltekniska arbeten.

Målgrupp

Besiktningsmän, installatörer, konsulter och konstruktörer som i sitt dagliga arbete kommer i kontakt med beskrivningar och handlingar för elinstallationer inom byggprocessen.

Investering

14600 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA EL, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kursens mål

Efter avslutat kurs ska du ha kunskap i hur man använder och tillämpar AMA EL i beskrivningar och varför. Du ska även kunna upprätta en beskrivning enligt BSAB-strukturen samt vara uppdaterad med senaste gällande förändringar.

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning skall erbjuda marknadens bästa basutbud inom valda områden. Baserade på marknadens högt ställda krav, vår egen kompetens och våra kunders egen utveckling. Vi skall dessutom erbjuda spetskompetens till ingenjörer. Vi erbjuder kurser och seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar. Förutom...


Läs mer om STF Ingenjörsutbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STF Ingenjörsutbildning AB

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AMA EL!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören