Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
1 dag
0 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

AMA El 16 är byggbranschens stora referensverk med samlade tekniska lösningar. Förändrade standarder innebär att den senaste utgåvan av AMA EL 16 påverkas. Det har i sin tur konsekvenser på utförandet av elinstallationer. Med denna kurs håller du dig uppdaterad om vad som gäller. På kursen går vi igenom AMA EL 16 samt dess betydelse och tillämpning. Vi lär dig grunderna i regelverket och visar hur du kan upprätta en arbetsbeskrivning med AMA EL 16 som underlag. Fokus ligger på de förändringar som har skett. Med kunskap och förståelse i AMA EL 16 kan du säkra byggprocessen från förfrågningsunderlag till slutbesiktning.

  • Principerna för de tekniska beskrivningar som berör AMA EL
  • Regler för byggprocessen
  • Handlingar för elinstallationer med tillhörande råd och anvisningar
  • RA EL 16, Råd och Anvisningar 

Du får kunskap i allmänna bestämmelser för utförare och entreprenörer samt system för koder och rubriker. Du blir också uppdaterad i vilka förändringar som skett och vad som gäller idag.  

AMA EL står för Allmän material- och arbetsbeskrivning för eltekniska arbeten.

Målgrupp

Besiktningsmän, installatörer, konsulter och konstruktörer som i sitt dagliga arbete kommer i kontakt med beskrivningar och handlingar för elinstallationer inom byggprocessen.

Investering

0 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA EL 16, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kursens mål

Efter avslutat kurs ska du ha kunskap i hur man använder och tillämpar AMA EL i beskrivningar och varför. Du ska även kunna upprätta en beskrivning enligt BSAB-strukturen samt vara uppdaterad med senaste gällande förändringar.

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB

STF Ingenjörsutbildning AB Vi erbjuder utbildningar inom teknikområdet och den främsta målgruppen är tekniker och ingenjörer. STF förmedlar det senaste inom området och vi har ett unikt nätverk av ca 2500 föreläsare, bestående av specialister från industri, högskolor och organisationer....


Läs mer om STF Ingenjörsutbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

STF Ingenjörsutbildning AB

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AMA EL 16!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 45 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Jobbar du med teknik?

STF har ett mycket stort kursutbud inom teknik. Vi anpassar oss efter marknaden och kan på så vis alltid ha ett aktuellt kursutbud.

Läs mer