Visa utbildning.se som: Mobil

Masterkurser - Ledarskap och management

STF Business Academy
Kort om utbildningen
80 dagar
154 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Beskrivning av: Masterkurser - Ledarskap och management

Under Masterkurser - Ledarskap och management erbjuder vi åtta kurser på akademisk nivå för dig som vill stärka din affärsmässighet, ditt ledarskap och din företagsstrategiska kompetens.

Kurserna vänder sig till dig som är yrkesverksam och ger dig kvalificerad kompetensutveckling att ta ett steg vidare i karriären. De stärker och utvecklar dig som ledare och ger dig möjlighet att nå framgångsrika resultat för din organisation.

Vi erbjuder åtta kurser på akademisk nivå som stärker din affärsmässighet, ditt ledarskap och din företagsstrategiska kompetens. Blended learning ger maximal flexibilitet utan att förlora nätverkande och direktkontakt. Självstudier varvas med inspelade föreläsningar, kvällswebbinarier och heldagsseminarier.

Kurserna läses på halvfart parallellt med ditt ordinarie arbete. Varje delkurs är praktiskt inriktad och kunskaperna kan direkt användas i det dagliga arbetet. 

  • Ledarskap och organisationsbeteende
  • Att leda organisationsförändring
  • Industriell ekonomi med kalkylering
  • Försäljning, förhandling och dialog
  • Företagsstrategi
  • Industriell marknadsföring
  • Industriellt förändringsarbete
  • Internationellt företagande

Målgrupp

Du som är yrkesverksam ingenjör, tekniker eller har annan naturvetenskaplig utbildning och som siktar på befattningar som kräver kvalificerad kompetens inom ledarskap och affärsmässighet. Kurserna fungerar även för dig med annan utbildningsbakgrund men som har flerårig erfarenhet från relevant bransch. 

Film

Investering

154000 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Masterkurser - Ledarskap och management, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

STF Business Academy

STF Business Academy

Studieupplägg

STF Business Academy är en del av STF Ingenjörsutbildning AB. Vår mission är att tillhandahålla marknadens mest flexibla och effektiva utbildningar inom företagande, ledaskap och management. Utbildningarna är öppna för alla men med lite extra fokus på dig som har en...


Läs mer om STF Business Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till STF Business Academy

STF Business Academy

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Masterkurser - Ledarskap och management!