Visa utbildning.se som: Mobil

Maskinlärning och AI

Statistikakademin
Kort om utbildningen
1 dag
8 500 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Stockholm, Uppsala

Kursbeskrivning

Prediktering med maskinlärning och AI

Endagskurs som ger en introduktion till maskininlärning, AI och prediktiva modeller. Du lär dig hur dessa verktyg kan användas för prognoser, klassificering och automatisering. Prediktiva modeller kan exempelvis användas för att besvara frågor om vilket läkemedel som är bäst för en viss patient, om en kund kommer att säga upp sitt abonnemang eller inte och mycket mer. I den här kursen förklaras några av de viktigaste prediktiva modellerna på ett intuitivt sätt, däribland beslutsträd och neurala nätverk, som utgör grundstenen för modern AI. Hur modellerna enkelt kan byggas och användas med hjälp av programvaran R visas med en rad exempel. Vanliga misstag och fallgropar diskuteras samt illustreras med exempel från verkligheten.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Förkunskaper: 

Vana av datahantering och viss kunskap om regression. Förkunskaper i R är inte nödvändiga.

Kursinnehåll

Mål: 

Vid kursens slut ska deltagarna kunna bygga, utvärdera och använda vanliga prediktiva modeller med R, såsom beslutsträd, nearest neighbors-modeller och LASSO-regression. De ska också ha kunskaper om styrkor och svagheter med prediktiva modeller, inklusive neurala nätverk. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Maskinlärning och AI, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Statistikakademin

Statistikakademin

Statistikakademin utbildar i statistik, SPSS, Statistica och R Commander. I dagens samhälle sköljer data över oss i en allt snabbare takt. Att tolka all denna information och förstå hur den kan användas är av avgörande betydelse vare sig du är...


Läs mer om Statistikakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Statistikakademin

Klostergatan 13
75321 Uppsala Uppsala län

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Maskinlärning och AI från Statistikakademin, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Maskinlärning och AI!

Liknande utbildningar