Visa utbildning.se som: Mobil

Block 4 – Statistica

Statistikakademin
Kort om utbildningen
2 dagar
9 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-06-04 - Uppsala
Öppen utbildning
   
Uppsala

Kursbeskrivning

statistik-akademin

Bli expert på Statistica

Kursen hjälper dig att snabbt komma igång med SPSS och behandlar de centrala delarna av programmet. Block 1 är en idealisk bas för de mer avancerade kurserna i vårt kursutbud.

Första kursdagen tas datahantering till en högre nivå och du får se hur och när man kan använda många av de kraftfulla datahanteringsalgoritmerna som finns i Statistica. Kursen tar också upp fler grafer som kan användas för att visuellt analysera data.

Under första dagen kommer även tidsserieanalys att användas och speciellt de två vanliga metoderna: ARIMA och exponentiell utjämning. Under de andra kursdagen kommer fler multivariata metoder att användas samt attribute agreement, ROC och Bland-Altman.

Mål

Målet är att du efter denna kurs ska kunna använda avancerad datahantering. Du ska även kunna analysera enklare tidsseriedata samt behärska grunderna i faktoranalys och se nyttan med beslutsträd och diskriminantanalys. Du får verktyg för att kunna använda de mindre vanliga alanysmetoderna attribute agreement, ROC och Bland-Altman.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Block 4 – Statistica, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Statistikakademin

Statistikakademin

Statistikakademin utbildar i statistik, SPSS, Statistica och R Commander. I dagens samhälle sköljer data över oss i en allt snabbare takt. Att tolka all denna information och förstå hur den kan användas är av avgörande betydelse vare sig du är...


Läs mer om Statistikakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Statistikakademin

Klostergatan 13
75321 Uppsala Uppsala län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Block 4 – Statistica!