Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Bli den som vinner konkurrensfördelar i framtidens marknad genom att omsätta strategi och plan i praktiken med hjälp av Starka Resultat!

Starka Resultat utbildar personal och ledare inom framförallt coaching och ledarskap i form av:

  • Företagsanpassade utbildningar
  • Individuell ledarskapscoaching
  • Motivations-, inspirationsföreläsningar

Målet är att skapa engagemang och vilja med ett tydligt målfokus - för att nå hållbara och starka resultat. Henrik Pettersson har med över 15 års erfarenhet som föreläsare och coach använt sig av evidensbaserade kunskap, fokus på vinnande självledarskap samt uppmuntran till reflektion i sina metoder.
Nedan är ett urval av företag och ledare som inspirerats av Henrik och nått starka resultat:

  • Volvo
  • H&M
  • Ryska posten 
  • Audi 
  • KappAhl 
  • BABS PAYLINK


“Henrik kom in till teamet med mycket energi, glädje och enkelhet. Han inspirerar och skapar engagemang i gruppen, använder tydliga exempel på ledarskap både hur man kan uppfattas idag samt hur man kan skapa en förändring. Vi har fått mycket positiv och uppskattande feedback från deltagarna. Vi rekommenderar Henrik starkt.”

- Cina Melander & Mikaela Hofgren,  Regionchef H&M

“Henrik har på ett engagerat och inlevelserikt vis fångat gruppens uppmärksamhet om vad ledarskap betyder och hur vi agerar som ledare.  Våra avdelningschefer har bland annat tränat på målstyrning och coaching. Vi ser en grym personlig utveckling tack vare att Henrik är en bra utbildare och ledare.”

- Johan Kempas, VD Bilmetro Gävleborg

Vi har anlitat Henrik under flera år. Henrik har en mycket bra förmåga att vara rak och tydlig vilket vi uppskattar. Härlig energinivå och en mycket bra blandning av grupparbeten, egna reflektioner och traditionell utbildning. Våra Ledare och coacher har stort förtroende för Henrik och hans arbetssätt”

- Ulf Zetterström, VD Bilbolaget (Volvo)

Visa alla utbildningar med Starka Resultat

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Arbetsmiljö Längd Pris Ort Snittbetyg
Kultur - teambuilding workshop 1 dag Flera orter (4)
Ledarskap
Coachande ledarskap
Coaching för ledare - grupp 3 dagar Flera orter (4)
Coaching för ledare - individuell 1:1 7 tillfällen Flera orter (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Starka Resultat och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Starka Resultat


 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Cina Melander & Mikaela Hofgren,  Regionchef H&M
(5)
Henrik kom in till teamet med mycket energi, glädje och enkelhet. Han inspirerar och skapar engagemang i gruppen, använder tydliga exempel på ledarskap både hur man kan uppfattas idag samt hur man kan skapa en förändring. Vi har fått mycket positiv och uppskattande feedback från deltagarna. Vi rekommenderar Henrik starkt.
Johan Kempas, VD Bilmetro Gävleborg
(5)
Henrik har på ett engagerat och inlevelserikt vis fångat gruppens uppmärksamhet om vad ledarskap betyder och hur vi agerar som ledare.  Våra avdelningschefer har bland annat tränat på målstyrning och coaching. Vi ser en grym personlig utveckling tack vare att Henrik är en bra utbildare och ledare.
Ulf Zetterström, VD Bilbolaget (Volvo)
(5)
Vi har anlitat Henrik under flera år. Henrik har en mycket bra förmåga att vara rak och tydlig vilket vi uppskattar. Härlig energinivå och en mycket bra blandning av grupparbeten, egna reflektioner och traditionell utbildning. Våra Ledare och coacher har stort förtroende för Henrik och hans arbetssätt
Intresseanmälan

För att få mer information från Starka Resultat, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.