Säkerhetsskydd fördjupning – utbildning

Längd
3 dagar
Pris
21 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
3 dagar
Pris
21 950 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 21 950 SEK exkl. moms / person

Video

Kursbeskrivning

Den nya Säkerhetsskyddslagen innebär att företag och organisationer får ett utökat ansvar för att säkerställa skyddet av skyddsvärda tillgångar. Detta kräver såväl resurser som kompetens. 

Utbildningen Säkerhetsskydd fördjupning ger dig kunskaper om hur du och din organisation ska agera för att uppfylla de krav som säkerhetsskyddslagstiftningen ställer. Förklaring av begrepp och genomgång av de olika delarna av säkerhetskyddskraven gås igenom. Stor vikt läggs på säkerhetsanalysen eftersom den är grunden till ett väl fungerande säkerhetsskydd samt på informationssäkerhet som är en av de större förändringarna i den nya säkerhetsskyddslagen. 

Vi har flera utbildningar inom Säkerhetsskydd –bas, fördjupning eller företagsanpassad. Kika på vår hemsida för mer information.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Kursinnehåll

  • Säkerhetsskydd – Lagar och regelverk
  • Informationssäkerhet
  • IT-säkerhet
  • Säkerhetsprövning
  • SUA

Utbildningens mål

Utbildningen ger dig ett underlag för hur du och din organisation ska agera för att uppfylla de krav som säkerhetsskyddslagstiftningen ställer. Du får förståelse av centrala begrepp och genomgång av de olika delarna av säkerhetskyddskraven med fokus på säkerhetsanalys.

Investering

21 950 kr exkl moms.

Examen, diplom m.m.

Digital verifiering av din kompetens med TRUE

Syftet med digital verifiering är att öka säkerheten och värdet i våra diplom, intyg och andra arbetsdokument. Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer och det gäller också vid nytillsättning och rekryteringar vid arbetstillfällen. 

Du som har gått eller ska gå en utbildning hos SSF Stöldskyddsföreningen kommer efter avslutad godkänd utbildning få ett digitalt diplom i din inkorg, redo att delas på alla viktiga nätverk. 

Diplomet utfärdas i samarbete mellan SSF och TRUE och bygger på blockchain-metod. Det är en robust databas som lagras i många kopior, som gör det svårt och nästan omöjligt att manipulera. Du säkrar helt enkelt dina diplom och intyg på din kompetens via blockchain-metod och tar dem med dig in i framtiden

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Säkerhetsskydd fördjupning – utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 10 recensioner.
Skriv en recension
2/5
Kursdeltagare
07 dec 2021

2 av 5

4/5
Kursdeltagare
06 dec 2021

4 av 5

4/5
Kursdeltagare
30 nov 2021

4 av 5

SSF Stöldskyddsföreningen
Rosenlundsgatan 29A
11863 Stockholm

Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer. Stora värden står på spel för den som inte har kunskapen att skydda sina tillgångar. I 50 år har vi genomfört säkerhetsutbildningar som ger dig praktiska verktyg för att skapa en trygg...

Läs mer om SSF Stöldskyddsföreningen och visa alla utbildningar.

Highlights