Visa utbildning.se som: Mobil

Lär dig skydda din verksamhet mot cyberhot!

SSF Stöldskyddsföreningen cyberhot

Idag är det ett måste för dig att ha kunskap och skydd mot de vanligaste cyberhoten. Det menar Olle Segerdahl som är cybersäkerhetskonsult och ny föreläsare på SSF Stöldskyddsföreningens högaktuella kurs om SSF Cybersäkerhet Bas - grundläggande IT-säkerhet.

Du är som sagt ny föreläsare för kursen om grundläggande IT-säkerhet. Vad har du för några tidigare erfarenheter?

– Jag är cybersäkerhetskonsult och har 18 års erfarenhet av att bygga såväl säkra lösningar som att försöka ta sig förbi dem. Tidigare har jag arbetat på Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST), jag har varit med och grundat SEC-T-konferensen i Stockholm. Idag är jag är en av programledarna för podcasten Säkerhetssnack och nästa år föreläser jag om SSF Cybersäkerhet Bas, säger Olle Segerdahl.

Skaffa dig kunskaper om hur din organisation kan skydda sig mot de vanligaste cyberhoten!

Varför ska jag anmäla mig till kursen SSF Cybersäkerhet Bas?

– Varje arbetsplats borde ha en anställd person som kan säkerställa de mest grundläggande IT-säkerhetsåtgärderna och skydda sig mot de vanligaste cyberhoten. Vår kurs inleds med en genomgång av bakgrunden till cybersäkerhetsnormen och hur den passar in i det vidare området informationssäkerhet. Sedan går jag igenom vad normen ställer för baskrav på din organisationens IT-säkerhetsarbete, säger Olle Segerdahl.

Vad har jag lärt mig, som jag inte visste innan, efter jag har gått kursen SSF Cyberssäkerhet Bas?

– Du har bland annat fått kunskap om SSF norm 1101 och vet hur du minskar risken för avbrott i din verksamhet vid eventuella IT-incidenter. Du vet också vilka åtgärder du vidtar för att öka motståndskraften mot IT-hot, säger Olle Segerdahl.Läs mer om SSF Stöldskyddsföreningen

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med SSF Stöldskyddsföreningen och veta mer om deras utbildningar.

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!