Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
18 dagar
129 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Vill du bli en mer klarsynt ledare?

Dina erfarenheter säger dig att ditt ledarskap fungerar väldigt väl i vissa situationer. I andra lägen kommer du dock inte riktigt till din rätt. Känner du igen dig?

Vid sidan av alla modeller, teoretiska resonemang och olika perspektiv är din personliga ledarstil en av de viktigaste faktorerna som påverkar organisationens arbetssätt och resultat. För att bli en klarsynt ledare behöver du insikter kring vem du är, vad du gör och hur du påverkar dig och din omgivning. Den kunskapen får du under programmet Ledarskap genom personlig utveckling.

Programmet utgår från ditt personliga ledarskap och hur du påverkas av, och själv påverkar, människor och strukturer. Genom ökad självinsikt blir du en mer medveten ledare som bidrar till motivation och utveckling för både dina medarbetare och din organisation.

Programinnehåll:

  • Att våga leda modigt och medvetet
  • Kommunikation, utforskande förhållningssätt och feedback
  • Gruppdynamik och grupputveckling
  • Betydelsen av visioner, mål och ett meningsfullt arbete
  • Företagskultur som främjande och stagnerande krafter
  • Dina värderingar och din personliga utveckling


Programmet leds av erfarna programledare som genom samtal, reflektion, rollspel och coaching hjälper dig att hantera dina utmaningar. Efter utbildningen har du förbättrat din förmåga att skapa ett kreativt och konstruktivt arbetsklimat. Genom ett tydligt chefskap och ett coachande ledarskap blir både du och dina medarbetare bättre på att bidra till organisationens framgång.

Målgrupp

Programmet vänder sig till dig som är chef och som vill utveckla dig själv och dina färdigheter i person- och organisationsutveckling. Programmet hjälper dig att driva egen och andras utveckling i ständig förändring.

Investering

129 000 SEK (Ex moms)
Kostnader för kost och logi tillkommer.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap genom personlig utveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Tomas Wahlgren
(4)
LPU är en enormt personutvecklande utbildning. Basen för utvecklingen är dock din egen input i form av energi, analyser, reflektion, mod och tid. Ju mer du själv satsar, desto mer får du ut i form av samskapande med dina kurskollegor. Lärandet går i allra högsta grad att applicera i verkliga livet. Handledningen och kursupplägget är utmärkta.

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...


Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Ledarskap genom personlig utveckling
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören