Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Kort om utbildningen
9 dagar
75 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-01-12 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Hållbart ledarskap är en ledarskapsutbildning som hjälper individer att skaffa sig en positiv och hållbar utveckling i sitt ledarskap. Som ledare får du verktyg och strategier för att hantera din egen arbetssituation bättre samtidigt som du får redskap för att driva resten av organisationen i rätt riktning.

Programmet är nio dagar långt, uppdelat på tre moduler med webbaserad träning mellan modulerna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Programmet vänder sig till dig som är chef eller ledare och som vill utveckla dig själv och ditt ledarskap. Du vill också skapa en grund för dig själv, dina medarbetares och din organisations fortsatta hållbarhet och konkurrenskraft. 

Citat från tidigare deltagare

Hållbart ledarskap har varit väldigt uppskattat av tidigare deltagare för att lära sig att hantera den press som chefer och ledare ofta utsetts för. Nedan finner du några citat från dem om deras erfarenheter av programmet:

När jag kokar ner innehållet för att försöka summera det så landar jag i att om jag som ledare stannar upp, reflekterar, ger mig och andra utrymme för medvetna och genomtänkta beslut så bidrar det till att både jag och mina medarbetare kan fokusera och lägga vår energi på det som faktiskt gör skillnad och har bäst effekt utifrån organisationens behov.”

Att den förbättrade insikten om mig själv och hur jag tar hand om mig själv gör mig till en bättre ledare, bättre på att skapa andra förutsättningar för medarbetarna.”

Fått med mig så många verktyg att hantera livet med, både i jobb och privat!”

Kursinnehåll

Modul 1 – Jag i ledarskapet (4 dagar)

Genom att öka din självinsikt och att på djupet förstå dina värderingar, drivkrafter, mönster och visioner i kombination med att förstå vad som är ett effektivt ledarskap enligt forskningen får du  en stadig grund att stå på. Du kan göra fler medvetna val för att leda dig själv och för att få bättre effekter i ditt ledarskap.

Därefter ökar vi vår förmåga att vara närvarande i nuet. Medveten närvaro är en inre resurs som kan tränas, vilket ökar ledares fokus, återhämtning, livsbalans och hälsa samt ger ökad mental effektivitet. 

Modul 2 – Neuroledarskap, stresshantering och medkänsla (3 dagar)

Neuroledarskap, kunskap om hur hjärnan fungerar introduceras samt hur vi kan använda denna kunskap för att hantera våra liv och vårt ledarskap på ett bättre sätt. Du kommer också kartlägga din unika situation utifrån ett stressperspektiv och utveckla en strategi för att hantera/minska din stress.

Vi introducerar compassion som handlar om att utveckla tillit och inre trygghet. Genom att aktivera kroppens eget trygghetssystem fattar vi klokare beslut, vågar göra förändringar och blir bättre på att leva i nuet. Vi kommer också att diskutera hur vi skapar trygga och kreativa arbetsgrupper och organisationer. 

Modul 3 – Integrering, ledarskap och framtid (2 dagar)

Den avslutande modulen knyter ihop programmet och integrerar din personliga utveckling med ditt arbete. Du får reflektera över ditt ledarskap, vad du lärt om dig själv och hur det kopplar till verksamhetsutveckling och framtida utmaningar. Du får också kunskap om hur du når konkreta resultat med inre hållbarhet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbart ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...


Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hållbart ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar