Kort om utbildningen
25 dagar
180 000 SEK exkl. moms
Stockholm

Kursbeskrivning

GEM - Gemensamt Managementprogram

Specialanpassad utbildning för dig som är högre chef eller ledare på ledningsgruppsnivå, eller arbetar som kvalificerad specialist eller processledare.

Utbildningen syftar till att vidga kunskaperna om affärsutveckling och verksamhetsförändring ur ett omvärldsperspektiv. Att öka kompetensen i strategiskt ledningsarbete och implementering. Att stärka det personliga ledarskapet och att skapa nätverk och erfarenhetsutbyte. Du blir säkrare i din roll och stärker ditt eget ledarskap.

Programinnehåll:

  • Ledarskap – personligt förhållningssätt, självkännedom, leda andra, leda chefer, leda mångfald, låta andra leda, distansledarskap, leda ledningsgrupp och ledningsgruppsarbete, förändringsledning, hållbara ledare, livet och karriären, kommunikation och retorik
  • Strategi – strategisk analys, strategiimplementering
  • Ekonomi – affärsanalys och ekonomi, finansiell analys och planering, verksamhetsstyrning
  • Förändring – innovation och affärsutveckling
  • Omvärld – omvärldsanalys, globalisering, scenarioanalys och planering

Ett genomgående tema är att arbeta med deltagarnas verksamhets- och affärsutmaningar som kopplas direkt till utmaningar hos, och effekt för, deltagande företag.

Praktisk information

Omfattning:

5 moduler à 4½ dagar över en 6-8 månaders period.

Utbildningen är skräddarsydd för ett konsortium bestående av ABB, Folktandvården i Stockholm, Handelsbanken, Karolinska Universitetssjukhuset och Skandia, och vilar på Handelshögskolan i Stockholms akademiska plattform. Deltagarna utses av respektive organisation. Du får ta del av specialanpassade teorier och modeller som du enkelt kan tillämpa i praktiken. Efter utbildningen har du verktygen och inspirationen för att utöva framtidens ledarskap.

Vi välkomnar även andra företag och organisationer att medverka i våra konsortieprogram, hör gärna av er för vidare diskussion!

Målgrupp

Programmet riktar sig till högre chefer samt kvalificerade specialister och processledare.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om GEM - Gemensamt Managementprogram , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...


Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

Tel: 08-586 175 00
Fax 08-31 43 60

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera GEM - Gemensamt Managementprogram !

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen GEM - Gemensamt Managementprogram från SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, fyll i dina uppgifter: