Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Diplomerad AffärsCoach - Distansutbildning (web-baserad)

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 24 recensioner.

Angelica Adamski
(5)
En mycket väl genomförd kurs med bra balans mellan självstudier och onlineundervisning. Rekommenderar kursen å det varmaste. Ett bra redskap för alla ledare. En av de trevligaste kurser jag har gått.
Lars Lindberg, chef
(5)
Coachingen har gett mig nya verktyg som ledare. Till exempel att genomföra ett utvecklingssamtal med verklig substans. Kursen har också betytt mycket för min personliga utveckling. Tänk att få en "kick" i sitt arbete när man är 50+.
Kristin, personalkonsult
(4)
Utbildningen har gett mig nya verktyg, idéer och tillvägagångssätt på hur jag kan hantera samtal och situationer i min yrkesroll som HR konsult. Den har gett mig nya infallsvinklar på min personliga utveckling och framtid samt även på vad jag kan rekommendera och förslå till andra i deras utveckling – vare sig den ska vara av personlig eller av ...
Visa mer
Ulrika, VD
(5)
För mig är kursens styrka de många praktiska momenten – verkligen ” hands-on” – samt att få tillfälle att reflektera över mig själv och min vision som individ och ledare. Detta har tillsammans gett mitt eget ledarskap ytterligare en dimension.
Gabriella, HR-medarbetare
(4)
En utbildning med mycket praktisk träning där jag mognat i min roll som coach under utbildningens gång. Jag har fått med mig verktyg och metoder för att kunna hjälpa andra på ett professionellt sätt.
Liselotte Görwik
(5)
Som coach och utbildare sökte jag en ackrediterad coachutbildning och valde Solid AffärsCoach, eftersom den är unik med sin dubbla ackrediteringen av såväl ICF som EMCC. Kursen har en tydlig struktur och innehåller praktisk träning. Detta upplägg tillsammans med de entusiasmerande kursledarna Gunnar och Ulla som generöst delar med sig av sina er...
Visa mer
Michael, konsult
(5)
Diplomerad Affärs Coach har gett mig nya verktyg, kunskaper och möjligheter i mitt arbete som konsult. Metodiken kommer att utveckla mitt sätt att arbete med förändringar i olika organisationer. Kursledningens entusiasm och kursens upplägg gör att vi deltagare blir engagerade och motiverade.
Claes-Göran, mentor och coach
(4)
Jag har stor användning för de metoder och arbetssätt jag lärde mig – när jag arbetar som coach och mentor. Har definitivt utvecklat min förmåga att arbeta professionellt för att stötta individer i deras professionella utveckling.
Henrik Frohm
(5)
Bra och gedigen utbildning. Gunnars erfarenhet ger god vägledning. Mycket god mix mellan teori/dialog och egen coaching.
Cecilia, butikschef
(4)
Utbildningen har gett mig nya verktyg i att utvecklas som ledare och i att nå våra affärsmål. Speciellt viktigt för mig eftersom jag kontinuerligt mäts mot vår måluppfyllelse.
Linda, ledarutveckling
(5)
Jag tilltalades av strukturen och affärsmässigheten i kursen - eftersom jag arbetar med ledarutveckling i en större organisation.
Kursdeltagare
(4)
Blended e-learning som format fungerar bra och är lätt att kombinera med mitt arbete.
Per B, coach och terapeut
(5)
Kursportalen gjorde det enkelt att följa utbildningen och få en tydlig överblick och struktur över de olika avsnitten.
Jenny H, VD
(4)
Jag har fått en större inblick i vad ett coachande arbetssätt innebär och det är något som jag kommer att ha glädje av framöver i min roll som VD
Gustaf Bergman, IT -ansvarig
(5)
Den här kursen har verkligen hjälpt mig att utveckla mitt ledarskap och jag har även blivit bättre på att hjälpa mina medarbetare att bli framgångsrika i sina roller.
Eva , rekryterare
(4)
Jag har haft mied mig hela mitt team på den här kursen. Det har varit ett stort lyft för alla deltagarna. Vi har fått en större inlevelse och en bättre dialog med våra klienter.
Lilian K, styrelseledamot
(5)
Jag gick coachutbildningen i våras tillsammans med flera av mina kollegere. Jag har haft stort utbyte av det jag lärde mig - men också av "verktygen" som jag fick.
Simon F, entreprenör
(4)
Kursen gav mig många nya insikter . Dessutom gjorde jag en en egen "resa" under kursdagarna. Stor tack!
Kursdeltagare
(4)
Gedigen grundutbildning. Blended e-learning formatet fungerar bra och är lätt att kombinera med jobb/studier.
Kursdeltagare
(5)
Mycket bra upplägg och innehåll på denna nya utbildning. Tack Elisabeth för den strukturerade och givande återkopplingen på coachsamtalen!
Maria
(4)
Det har varit praktiskt med att lära sig coaching på distans med regelbundna möten på internet samt med två träffar IRL. Jag har fått bra verktyg för att kunna arbeta med klienter i ett utvecklande forum.
Monica
(4)
Fantastiskt bra utbildning. Jag är mycket nöjd med formatet och kursledarna.
Anette
(4)
Suverän kurs som jag kommer ha stor glädje av i framtiden.
Karina Lindgren
(4)
Gunnar – med din gedigna erfarenhet och kunskap har du med värme och generositet utmanat oss och låtit mig bli mitt ”bästa jag” under den här coachutbildningen. Tack!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!