Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Våga tala - Webbkurs live

Snacka Snyggt
Kort om utbildningen
3 timmar
1 995 - 2 495 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Det här är kursen för dig som känner att du skulle vilja tala, men inte vågar. Scenskräck, talängslan och kanske fobi sätter käppar i hjulet för folks yrkes- och ibland privatliv. Denna kurs ger dig verktyg för att hantera rädslan. 

Den här kursen är skräddarsydd för dig som känner att din nervositet begränsar dig i din yrkesroll. Att den hindrar dig från att prata inför en grupp, leda möten, föreläsa, presentera en pitch eller till och med ringa det där utmanande samtalet. Kursen går igenom steg-för-steg varför vi blir nervösa för att sedan presentera både fysiska och mentala sätt att handskas med nervositet så att du kan leva med den, och kanske till och med få en kick av den. Alla kan nämligen lära sig att handskas med sin nervositet, och sluta låta den begränsa livet.

  • Få förståelse för din nervositet och vart den kommer ifrån.
  • Lista dina rädslor – vägra låta dem styra dig!
  • Att skapa trygga rum: så förbereder du dig för att våga.
  • Fysiska rörelser för att minska anspänning.
  • Retoriska verktyg för minskad talskräck

Upplägg

Utbildningen bygger på ett program som involverar 3 webinarier (måndag, tisdag & onsdag) kl 09.00-10.00 där vår retorikexpert Peter Nitschke kommer gå igenom alla kommunikativa strategier och du får möjligheten att ställa frågor. För att maximera din utvecklingskurva kommer du mellan tillfällena få övningar och uppgifter så att du inte bara blir inspirerad utan får aktiv träning i att använda verktygen så att du direkt efter utbildningen vet exakt hur du ska göra för att prestera bättre och nå resultatet du vill.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Våga tala - Webbkurs live, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Camilla Vikman
(4)
Lyhörd och proffsig kursledare som på ett enkelt och avslappnat sätt förmedlade verktyg som jag verkligen kommer kunna använda mig av. En röd tråd att utgå ifrån från starten av min personliga utvecklingsresa från obekväm talare i trygg miljö till Mitt personliga mål. Då kursen gick parallellt med mitt jobb hade jag önskat någon dag emellan så a...
Visa mer

Snacka Snyggt

Snacka Snyggt

Bli den bästa retoriska versionen av dig själv genom Snacka Snyggts retorikkurser! Vi erbjuder både öppna kurstillfällen, och skräddarsydda upplägg för just ditt företag. Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets talare...


Läs mer om Snacka Snyggt och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Snacka Snyggt


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1076 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer
Mer inom området

Liknande utbildningar