Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Snacka Snyggt

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 1008 recensioner.

Amelie Berggren
(5)
Intressanta diskussioner om att landa i vad som är viktigt för dig som förälder, behovet bakom beteendet och om självkänsla. Serena är både kunnig, genuint intresserad av ämnet och väldigt bra på att förmedla sin kunskap. Jag rekommenderar denna kursen till alla som är intresserade av en stärkt relation med sitt barn och att skapa en miljö hemma...
Visa mer
Cecilia
(5)
Hej Tack för en superbra kurs. Den var både lärorik och lättsam och rolig. Ser fram emot att gå fler "snacka snyggt " kurser.
Anna Wetterberg Framtiden Byggutveckling AB
(3)
Bra material att ha med sig i det dagliga. Min upplevelse var att kursen var något rörigt, det var inte helt lätt att följa med och kanske att det hade varit skönt med information om upplägg/agenda för att kunna följa vilka steg som skulle gås igenom.
Michaela Eriksen
(4)
Det var givande diskussioner och exempel som är användbara. Trevlig atmosfär och stämning.
Amelie Berggren
(5)
Jag bokade kursen för att få konkreta verktyg för att möta mitt barn och arbeta för att vår relation ska bli mer jämlik. Och jag fick precis det. Efter flera "aha-upplevelser" var jag taggad att komma hem och börja arbeta med de olika saker vi gått igenom. Jag var väldigt imponerad av Serenas sätt att förmedla sin kunskap på ämnet och skulle mer...
Visa mer
Dennis Andersson
(5)
Kort sagt var utbildningen "Kommunikativt Ledarskap" en bra workshop där man går hem med många nyttiga verktyg som man kan använda sig av som ledare på sin arbetsplats. Elaine var duktig som kursledare och var tydlig i sitt upplägg.
Kajsa Sandberg Moelven
(5)
Bra, rolig och trevligt möten!
Patrik, Nordea
(5)
Kul och insprerande facilitering av givande workshop. Elaine är skarp och rolig :-)
Sofia Öberg
(4)
Elaine gav oss deltagare både en tydlig bild av situationer då härskartekniker används (medvetet och omedvetet) samtidigt som vi fick möjlighet att testa dessa situationer och hitta rätt uttryck eller kommentar för att slippa det igen eller få bättre insikt i vad den personen menade. Önskar bara lite mer tid så jag får komma tillbaka och få mer ...
Visa mer
Anna Thornberg
(5)
Konkreta tips och sunda tankar som förmedlades på ett tydligt och humoristiskt sätt! - Såå bra!
Anna-Karin Wik
(4)
Väldigt bra och konkreta exempel och förslag att ta med ”hem” och använda direkt! Lätt att börja använda sig av och ta till sig - inte bara anteckningar som blir liggande i något block.
Rebecca
(4)
Engagerad och positiv kursledare. Kursen riktar sig snarare mot nya/mindre erfarna ledare/chefer. Hade önskat mer av en fördjupning.
Karin
(5)
Helt fantastisk. Serena är inspirerande, kunnig och en mycket bra undervisare. Är så glad att jag fick möjligheten att gå denna kurs. Tack!
Ashima Bruta, HPE
(5)
Jag kände mig så mycket klokare efter kursen. Smarta, enkla och effektiva formler för att hantera de situationer som man som ledare utsätta för. Fick också otroligt bra verktyg om hur man får människor att växa, utvecklas och leverera bättre.
Mia Lavett, Ework
(4)
Fick med mig tips och bra sätt att komma ihåg tipsen, t.ex. "tänk lägerelden" Lite kort, skulle lätt kunnat vara en heldag.
Jelena Smith
(5)
härligt inspirerande förmiddag om ledarskap - bra verktyg och diskussion!
Matilda Moberg, Skanska Fastigheter Göteborg AB
(4)
Väldigt givande kurs. Hade dock nog hoppas på att det var lite mer strukturerad. Kändes lite hoppigt mellan alla olika härskartekniker. Vore bra att börja med en överblick, så man vet vad som väntar, och även få en snabb sammanfattning/överblick i slutet.
Karin
(5)
Helt underbart. Allt Elaine sa lät så enkelt, konkret och träffsäkert. Vill ha med henne överallt då jag lätt svamlar på för mycket. Jag satt som en fågelholk hela eftermiddagen, tack!
Stefan Limé GE Healthcare Bio-Sciences
(5)
Den här kursen borde alla gå oavsett position i företaget. Förvånansvärt många på kursen skulle tala till chefer men den är minst lika viktig för chefer att gå för att nå ut med sitt budskap till sina medarbetare. - What's in it for me? är det jag tar med mig från kursen. Dessutom får man ett gäng nya vänner: Ethos, Logos och Pathos.
Christine Björklund
(5)
Elaine är proffsig och gör sin presentation med glimten i ögat, igenkänningsfaktorn är hög. Hon involverar deltagarna och bjuder in till dialog. Det är också ett gyllene tillfälle att nätverka och få tips från andra kloka personer i branscher och yrken.
Waybus AB
(5)
Bra att man fick med sig konkreta tips och idéer som man kan öva på sin arbetsplats.
Angelica Brännström
(5)
På ett intressant, lärorikt och samtidigt underhållande sätt tog Elaine upp detta viktiga ämne. Känner mig peppad att ta mig an framtida scenarion med fokus på att lösa med retoriska snygga repliker. Tack!
wqefcqwe
(1)
wrgrgr
Sandra Croon Förskoleförvaltningen Malmö
(5)
Konkreta och handfasta verktyg som är användbara i vardagen! Professionalitet i världsklass!
Tulan Leth, Transcendent Group AB
(5)
Mycket positiv och lärorik upplevelse.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!