Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Snacka Snyggt

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 1045 recensioner.

Maria
(5)
Gillade den skarpt! Bra med konkreta tips hur man kan ta agera med hjälp av vad man säger.
Isabell Dagman
(4)
Jag tyckte att kursen var inspirerande och matnyttig. Massa bra tips.
Jessica Roos Rahmquist
(5)
Kursen var fantastiskt utvecklande med många konkreta tips och övningar där man kunde utvärdera sina nytillskansade kunskaper.
Emelie, Jobylon
(5)
Superinspirerande
Linnea
(4)
Jobbigare än jag trodde, fast på ett bra sätt!
Roland Svensson
(5)
En suveränt proffsig och trevlig föredragshållare. Båda dagarna tydligt och smart upplagt. Dock hade jag som hyfsat van föredragshållare gärna velat ha lite tuffare utmaningar men jag får skylla mig själv som inte läst igenom innehållet tillräckligt noga. det är alltså ingen kritik mot upplägg eller föreläsare.
Eva Eriksson, Electrolux
(5)
Otroligt inspirerande och de verktyg vi fick är lätta att ta till sig och börja använda. Elaine är dessutom otroligt kunnig och har bra humor så verkligen en underhållande kurs samtidigt som jag lärde mig något nytt. :-)
Matida, Me Too Sweden
(5)
Det var en lärorik och rolig kurs! Det jag framförallt uppskattade var att vi fick arbeta under kursens gång. Det var inte bara lyssna utan mycket "göra". Sådant gillar jag!
Susanne
(5)
Väldigt inspirerande och spännande, med användbara tips.
Elin Hernstedt
(4)
Tydliga, konkreta förslag och exempel som var lätta att applicera och ta till sig. En personlig, karismatisk presentatör som gör allt detta trovärdigt genom sin egen presentationsteknik och närvaro. Egna exempel, med hög igenkänningsfaktor, gör att man känner sig allierad och förstår och tar till sig budskapen. Lysande! Prestigelöst! Personligt!
Therese Dahlin Kryast i Sverige AB
(5)
Väldigt inspirerande och lärorik workshop som gav mig många verktyg för att bli en bättre presentatör i mitt jobb. Rekommenderas varmt!
Anna Branzell
(5)
En av min största rädslor är att stå inför folk och prata och presentera. Då jag har ett företag "Dalavippan" som växer så utsätts jag för att prata inför grupper titt som tätt. Efter kursen känner mig nu fylld med nyklar; att göra mina presentationer mer autentiska och roliga än tidigare. Tusen Tack för en fantastisk dag! Jag hoppas vi ses igen...
Visa mer
Camilla König Ekegren, Väsby Promotion
(4)
Energifylld, konkret och applicerbar direkt!
Emma
(4)
Elaine är väldigt professionell och engagerad. Hon gav många konkreta exempel som jag kan ta med mig.
Amila Vrana
(5)
Elaine är så proffsig och talangfull. Hon berättar om härskartekniker och ger enkla och konkreta tips om hur du tacklar dessa på jobbet eller i privatlivet. Bra diskussion i grupperna och bra upplägg där en fick bolla idéer och tankar samt prova på olika tekniker på plats.
Eva-Lena Grankvist, Expandia Moduler AB
(5)
Otroligt inspirerande och kursledaren var fantastisk! Häftigt att se hur han bara på två dagar lyckades få oss kursdeltagare att vända våra "rädslor", våga gå utanför våra trygghetszoner och utvecklas. Fick många bra tips och verktyg för att använda i presentationer men också i vardagen.
Charlotte W Lehmann
(5)
Kursen var fantastiskt bra! Upplägget var väl genomtänkt med både föreläsningar, praktiska övningar och diskussioner i smågrupper. Tomas var en otroligt duktig pedagog som fick en grupp av främlingar att känna stark samhörighet och förtroende för varandra, på bara två dagar!
Cecilia Mayna
(5)
Mycket givande workshop med mycket matnyttig info. Elaines sätt att förklara gör att man aldrig förlorar koncentrationen - tvärtom!
Kerstin Hellner, Derma ProMedical
(5)
Otroligt bra kurs. Pontus varvar fakta med humoristiska inslag och jag fick med mig så mycket bra tips på hur jag ska tänka i framtida förhandlingar/möten. Kan varmt rekommendera Förhandlingsteknik med Pontus!
Kerstin Hellner, Derma ProMedical
(5)
Anna är otroligt kompetent och jag fick med mig mycket matnyttiga tips som jag kommer ha stor nytta av i framtida möten.
Anna-Karin Runmon
(5)
Fick många bra tips om hur jag ska förbättra mina presentationer. Anna är både superproffsig och inspirerande.
Lisa Svarén
(4)
Trevlig, proffsig, snyggt ordnat. Tiden gick fort och det brukar ju vara ett bra betyg.
Sofie
(5)
Praktisk kunskap om att förstå och bemöta häskarteknik
Annika, Svenska kyrkan
(5)
Det var en härligt varm atmosfär bland deltagarna. Vi möttes i en härlig lokal och fick god fika. Elaine gjorde en fantastisk presentation som bjöd på flera skratt. Hon får det att låta så självklart att vi alla kan begära en arbetsmiljö där alla (även vi själva) ska kunna trivas och hon gav möjlighet att träna på situationer där vi, på ett bra ...
Visa mer
Jeanette
(5)
En utbildning jag varmt kan rekommendera. Det var en dialog genom hela eftermiddagen som gjorde att vi fick möjligheten att ta upp situationer vi hade utmaningar med och därmed konkreta tips till vår egen vardag. Elaine är en förebild - så otroligt proffsig, kunnig och samtidigt varm och ärlig. Jag sitter nu med en verktygslåda som kommer göra m...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!