Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Snacka Snyggt

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 1446 recensioner.

Alpar Simon, MJ’S
Mycket givande med verktyg för att bli en bättre retorikversion av sig själv 👍🏽
Anna
Anna var en otroligt kunnig, inspirerande och rolig lärare. Hon fångade in hela gruppen och såg till allas behov. Lyhörd och tydlig på samma gång som hon var inspirerande och rolig.
Camilla Olofsson
Den har gett mig ny energi och nya idéer att utveckla. Många många tack. Det var roligt att träffa alla kurskolleger från vitt skilda verksamheter och framförallt min. 😀
Lina
Lärorik kurs.
Jennifer Ly
Mycket bra verktyg, information samt bra övningar. Toppen med feedback samt inspelning vi fick tillgång till med inspelad feedback. väldigt innehållsrikt kurs. Engagerad föreläsare!
Ellen Santesson
Tyckte jättemycket om valet av plats, Ulfsunda. Det var en lagom svår nivå, matnyttig info och bra variation. Gillade tempot och att tiderna hölls. Presentationsuppgifterna var lärorika och väldigt viktigt- inte för betungande.
Ena
Informativt, avslappnat och många skratt blev det :)
Gunilla Haag/NXTLEV
En fantastiskt bra kurs som var så givande om ett ämne som behöver lyftas mer och inte tystas ner. Boken som kom med är perfekt att ha med sig i väskan som jag kan bläddra i närsom. Elaine var en toppenbra kursledare, avslappnad och mycket kompetent. Bra tips under dagen och fick mig att tänka på hur jag ska bemöta de olika härskartyperna. Nu ko...
Visa mer
Paula Lindström
Tråkigt att vi inte har kommit längre utan vi använder oss av härskartekniker. Förhoppningsvis kan jag nu ge svar på tal och gud förbjude att jag själv använder tekniken.
Linda
En väl genomtänkt kurs med konkreta och enkla verktyg och tips som jag kommer använda, både i mitt arbete och privat. Rebecca var en fantastisk kursledare som genom sitt uppmuntrande och peppande sätt vägledde oss. Hon fick mig att slappna av och tro på mig själv samt att våga testa de olika övningarna. Så uppfylld efter två intensiva men otrol...
Visa mer
Hans Karlin, SSAB
En kurs som sätter ribban för hur vi bör kommunicera med varandra och också planar rätt väg för att visa föredöme.
Ulrika Hedlund, EGA
Bra kurs, mycket tänkvärt
Angelica
Givande och insiktsfull dag. Hade dock gärna interagerat eller tränat mer på tex jobbiga samtal eller konflikthantering. Men överlag inspirerande och nyttigt!
Sofia Berg Blomkvist Aros Hälsocenter
Så bra, uppskattar särskilt alla konkreta förslag på hur man som ledare kan ge återkoppling men också hur man själv kan ta emot återkoppling. Elaine är verkligen en inspiratör som trots ett fullspäckat program lyckades hålla mitt fokus hela dagen.
Cecilia Anner Moberg
Tack Elaine för en väldigt informativ och utvecklande dag. Jag fick med mig många bra delar som jag kan använda framåt i mitt arbete.Jag ska boka av en stund för att sammanfatta allt och reflektera kring dagen. Jag är väldigt nöjd.
Helena Nordlund
Bra upplägg, lagom stor grupp. Fantastiskt vad man kan göra med ord och röstnyanser och så viktigt det är att man vet om det! Tacksam för alla tips och tankebollar som gavs under dagen. Man måste inte ha problemet just nu för att gå den här kursen , det är minst lika viktigt att samla på sig kunskaperna så att man är rustad den dagen man faktis...
Visa mer
Madeleine Hassellund
Två intensiva utbildningsdagar med kunnig föreläsare som generöst och ödmjukt delat med sig av teorier, verktyg och feedback att jobba vidare med på hemmaplan
ulrika älvgren
Mycket praktiska kunskaper. Användbara direkt.
Maria Ekman-Bradshaw
Att gå en av Elaines kurser är som en investering för livet, allt du lär dig kan du applicera både i yrkeslivet och privat. Elaine skapar även en trygghet och tillit vilket gör att alla deltagare delar med sig mer av egna erfarenheter och vi alla tillsammans stöttar varandra, med Elaine i spetsen. Det är en fantastisk miljö att lära sig i och mi...
Visa mer
Anna Haglund, Friluftsfrämjandet
Inspirerande kurs med bra upplägg och utmaningar för min utveckling. Gott gäng och många härliga skratt!
Martina Elford
Jag rekommenderar verkligen denna kurs. Otroligt lärorik och inspirerande. Teori varvades med praktik och övningar under två kursdagar. Föreläsaren Anna Ekblom är verkligen superproffsig.
Heléne Johansson, entreprenör
Otroligt bra upplägg, liten tight grupp där alla deltagarna blev sedda. Bra kursmaterialet - exklusivt
Tove
Bra kursledare och många bra tips som inte är alltför svåra att tillämpa.
Johan
Marie Jonsson
Bra och intressant utbildning. Bra kursmaterial att använda som stöd i mitt fortsatta arbete och inför kommande presentationer.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!