Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Recensioner av Snacka Snyggt

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 1467 recensioner.

Madeleine
Jättebra föreläsare, bra innehåll. Lite för långa dagar.
Johan, Saab AB
Eftersom jag har gjort övningar inom personlighetstyper innan, samt gått flera coachingutbildningar var mycket repetition för min del. Bra kursledare som involverade alla kursdeltagare. Bra stämning och bra dialoger.
Maria Martin
Känner att jag fick en förståelse för vad storytelling är och hur det kan användas. Peter Nietsche är både underhållande och duktig lärare! Tar med mig en förståelse för uppbyggnad och olika saker att få med och att tänka på vid Storytelling. Skall bli kul att använda i affärssammanhang och i privatlivet.
Lovisa Jones
Väldigt bra upplägg precis i enlighet med berättelsens struktur, som vi fick lära oss. Bra avbrott med breakouts som gav en bra dynamik till programmet. Hade lite otur med framflyttning av kursdatum ett par gånger, vilket tyvärr bidrog till lite lägre förväntningar inför kursen. Men den överträffade detta och jag fick med mig användbara och kon...
Visa mer
Iris
Bra att få arbeta med konkreta behov och situationer. Det blir mer handfast och en lärande process istället för att endast lyssna på teori.
Amelie Einarsson, Lilla Edets kommun
Dagen var toppen som helhet och jag tar med mig mycket både i mitt arbetsliv och privatliv. Det negativa för oss på distans var att vi missade mycket av vad de andra kursdeltagarna sa pga låg volym och "för stor" lokal. Önskvärt är en puck till en annan gång. Utöver det tyckte jag det funkade jättebra med hybrid! Peter gav både energi och inspir...
Visa mer
Stefan Edström FK-IT
Trots mycket höga förväntningar är jag jättenöjd och kursen motsvarade dem helt.
Isabelle
Väldigt givande och rolig kurs! Jag fick med mig mycket bra tips och råd som jag kommer kunna använda framöver. Jag gillade framförallt att man fick öva mycket själv att hålla i presentationer.
Carolina
Powerkvinna till kursledare som entuasiasmerade och engagerade oss alla från start till slut! Uppfriskande, inspirerande, riktigt peppande upplevelse!
Alexsandra Hedström
Mycket bra och givande kurs! Anna är verkligen en inspiration.
Åsa Källbäck
Bra utbidlning med mycket material, som jag måste bearbeta vart efter i mina säljsamtal.
Jessica T
Bra ledarskapskurs med fokus på kommunikation inom olika områden och som samtidigt tar upp dialogen kring mer hållbart ledarskap. Bra med konkreta exempel och tips från kursledaren och trevligt att varva med bikupor i olika frågeställningar.
Anki R.
Omfattande innehåll, bra strukturerat. Lärde mig en hel del nytt och nyttigt.
Carl Stolpe
Jag tycker kursen var bra och mycket innehållsrik med många punkter/steg som togs upp och bra att det vara fokus på hur man bemöter kunder.
Lena
Jag är väldigt nöjd! Har gått verktyg att arbeta vidare med. Bra att få öva och att få och ge feedback. Väl investerade dagar.
Anna-Maria Johnsson, Youfinder konsult och service AB
Rebecca som höll i vår kurs skapade en härlig känsla och bidrog till att nervositeten var som bortblåst 😀. Detta bidrog till att jag kunde ta till mig kursen på ett bra sätt och jag känner att jag har fått med mig verktyg till mitt framtida arbete! Tack för en superkurs!
Magnus Jacobsson
Gillade att det var ledare från olika företag, branscher med olika erfarenheter. Också lagom stor grupp vilket möjliggjorde bra dialoger. Konkreta tips och trix togs upp som jag tar med mig och gillar också att det sattes "ord" på dessa. Exempel priming, digital reception, trovärdighetsskap, care-package etc
Linn Swärdh, Bird&Bird
Kursen var väldigt bra! Elaine är oerhört kompetent och inspirerande.
Emma
Många delar som går att tag med sig
Mariana Vikström, egenföretagare
Suverän kurs. Väl avvägt mellan praktiska övningar, resonemang och teori.
Catrine
Bra kurs och min nervositet för att tala inför kurskamraterna försvann snabbt då jag kände mig trygg i gruppen.
Alpar Simon, MJ’S
Mycket givande med verktyg för att bli en bättre retorikversion av sig själv 👍🏽
Anna
Anna var en otroligt kunnig, inspirerande och rolig lärare. Hon fångade in hela gruppen och såg till allas behov. Lyhörd och tydlig på samma gång som hon var inspirerande och rolig.
Camilla Olofsson
Den har gett mig ny energi och nya idéer att utveckla. Många många tack. Det var roligt att träffa alla kurskolleger från vitt skilda verksamheter och framförallt min. 😀
Lina
Lärorik kurs.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!