Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Snacka Snyggt

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 1253 recensioner.

Helene Holmberg
(5)
Bra kurs, komplett med bra verktyg som är användbara direkt.
Linnea Johansson
(5)
Bra och givande kurs!
Staffan Spjuth
(5)
Du fick mig att känna det som att vi satt där i en riktig utbildningslokal. Den känslan ska jag försöka uppnå i mitt digitala ledarskap.
Lisa
(4)
Bra och lättillgängligt. Konkreta verktyg som många chefer säkert redan har i verktygslådan men glömmer att använda. Bra anpassat till ändrade förutsättningar i förutsättningar för möten på arbetsplatser.
Helene Hedman Handelsbanken
(5)
En bra kommunikationskurs med många tips till mig som ledare i en nu digital värld.
Maria
(5)
Bra med handfasta och konkreta tips på olika utmaningar! Kul med outbreakrooms där vi fick samtala och diskutera med andra kursdeltagare, även här fick jag tips och ideer.
Matilda Brander
(5)
Väldigt bra kurs, och imponerad över upplägget. Jag hade förväntat mig innan att det skulle vara i ett väldigt stort forum men detta gjorde att det blev mer personligt och att man kunde på ett enkelt sätt bli indelad i grupper.
Erik Bjuhr, Elektroskandia Sverige AB
(5)
Lite nervöst i starten då det var ett relativt litet gäng med helt okända personer och blev tilltalad av Elaine i "Lobbyn" innan mötet började, vilket jag inte var förberedd på. Men det gjorde att ribban för att ha dialogen igång sänktes och jag tycker att många bidrog. Många bra tips och inspel även om det blev ganska intensivt och mycket infor...
Visa mer
Lotta Andersen, Human IT Stockholm
(5)
Anna var grym som kursledare! Inspirerande, motiverande och mycket kunnig inom retorik och kringliggande områden/kompetenser. Har fått verktyg, pep och förståelse för hur man bygger upp en story /inledning. Insett det självklara att A och O är att fånga åhörarnas nyfikenhet, välvilja och förtroende. Enkla mekanismer i sig men som inte förrän nu...
Visa mer
Lisa
(5)
En bra blandning av föreläsning och övningar. Tack vare Anna, som var så kunskapsrik och inspirerande, blev vi snabbt trygga i gruppen och vågade utmana oss själva. Jag känner att jag har utvecklats som talare och är inspirerad att fortsätta utvecklingen med verktygen jag fått från kursen.
Gustav
(4)
Bra!
Johan/Karin
(5)
Jag hade höga förväntningar innan kursen och ALLA infriades ordentligt. Denna kurs var den kurs som givit mig mest av alla jag gått på! Anna var otroligt duktig, verkligen rätt person på rätt plats! Fick lära oss massvis med nyttiga verktyg för framtida presentationer. Även otroligt bra med direkt feedback ifrån Kursledare samt kurskamrater! Re...
Visa mer
Nikola Niki Tramontana
(5)
Jag jobbar som föreläsare och kursgivare sedan tidigare och upplevde att Snacka Snyggt gav mig ännu fler verktyg att jobba med.
Marina Sjölin
(4)
Kursens innehåll var lärorikt men också basic när det kommer till ljus, ljud och att ha kameran på. Det som inspirerade mig var samtalsteknik och hur man ska strukturera och genomföra för att hålla mötesdeltagare aktiva och engagerade. Bra blandning med breakouts, att få testa olika scenarion. Super inspirerande föreläsare, mkt behaglig att lyss...
Visa mer
Javier Massot
(4)
Innehållet är bra och som vanligt lär man sig nya saker och får vissa bekräftade. Bra med breakouts med bra frekvens, och med olika personer, och att det oftast var 2, då kan man inte gömma sig.
Maria
(4)
Intressant och lärorik kurs med bra balans mellan fakta, övning och diskussion. Det är ju genom att öva sig som kunskapen sätter sig.
Niklas Carlén, Tanums kommun
(5)
Bra innehåll och proffsigt genomförd. Bra tempo utan att det gick för fort.
Eva Lindskog Johansson
(5)
Du nådde både ut genom skärmen och in till mig Anna!
Mini
(5)
Jag visste inte innan vad jag skulle förvänta mig av kursen men jag hade absolut höga förväntningar efter att jag deltog på ett lunchwebinarium med Snacka Snyggt. Det jag framförallt är imponerad av är er proffsighet samtidigt som ni framstår som öppna och familjära.
Carina
(5)
En innehållsrik och väl förpackad utbildning!
Johanna Karlsson Loodh
(5)
Jag är helnöjd! Fick en bra presentation/workshop som både gav konkreta verktyg och tankeställare.
Siv
(3)
Lyssnar på podden och följer på insta. Flera saker kursledaren sade, kände jag igen därifrån. Bra med Zoom möte och olika chattrum och att få nya konstellationer för mer givande diskussioner.
Vanja, Malmö Stad
(5)
Bra kurs, speciellt som ny chef att ta med sig verktyg på hemmaplan.
Jenny Wramborg
(5)
Jättebra med fraser att "börja med" så man sätter rätt ton och lägger en bra grund för fortsättningen av samtalet.
Karin
(5)
Handfast och eftertänksamt bra!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!