Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Presentationsteknik

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 47 recensioner.

Karin Catell
(4)
Kursen har gett mig bra och användarvänliga verktyg för mina retoriska utmaningar. Den har även gett mig mod att testa nya grepp o kliva utanför både ”boxen” o komfortzonen.
Mira Demsar
(5)
Kunnig och tillgänglig kursledare. Bra atmosfär under hela kursen. Användbar feedback. Fick svar på några andra frågor också.
Marina Fyrpihl Lundin, Catell AB
(4)
Jag är mycket nöjd med kursen! Jag har fått verktyg för hur jag kan jobba vidare med egen utveckling i mitt dagliga arbete.
Anna
(4)
Bra med varvade inslag med teori och praktik. Lite mer tydlighet i vissa övningar hade varit bra. Frågelistan hade kunnat tas på mail för att få lite mer tid på kursen.
Niklas Bergström
(5)
Superspännande att lära sig saker man aldrig tänkt på. Bra verktyg för att bena ner sin presentation framåt. Väckte ett intresse om ämnet Retorik
Anette
(5)
Det var väldigt givande två dagar. Har lärt mig massor som jag kommer ha med mig framåt och fortsätta att öva på. Läskigt och utmanande men så homla lärorikt och kul samtidigt.
Charlotte A
(5)
Jag blev superinspirerad och fick massa konkreta idéer att ta med hem. För egen del har jag testat ta bort ”jag känner...” och ”jag tänker...” flera gånger när jag pratat med både kollegor och kunder med önskad effekt. Upptäckte att jag använder det frekvent. Jag har mentaliserat efter en presentation, vilket var något jag fick riktig wow-up...
Visa mer
Jenny Rosengren
(5)
Härlig närvaro och lever (levererar) som hon lär. Tydliga inspirerande budskap och Elaine bjuder in sin publik till engagemang. Rekommenderas starkt!
Caroline
(5)
Jag är jättenöjd med workshopen som bjöd på många skratt och tydliga exempel (på vad man ska och inte ska göra/säga) men framförallt många bra tips och inspiration! Har helt klart fått med min flera bra verktyg till mina framtida presentationer och föreläsningar! Tack Elaine Eksvärd för en jättebra och inspirerande workshop!
Cecilia Cekestrand CC Motivation och Progress
(4)
Jättekul att träffa nya människor och få fylla på med kloka tips inför framtida presentationer. Redan dagen efter var jag en "spion" när jag lyssnade på en presentation och hela tiden tänkte - släpp er PP, -Sluta läsa vad det står, vi kan läsa själva:)
Annika
(5)
Med smarta och självklara tips så blir det så mycket enklare att få fram sitt budskap i en presentation. Tack Elaine du är grymt proffsig. Jag har dessutom börjat le mycket mer fast det måste jag öva mycket mer på. Jag är ju glad men när man kommer upp i åldern så går liksom mungiporna neråt av sig själva.
Karin Lilja
(5)
Två tuffa dagar med många insikter - och praktisk nytta.
Viktoria
(5)
Fantastiskt bemötande, blev sedd redan i dörren. Bra med korta tydliga ”föreläsningssalar” mycket aktivitet för oss kursdeltagare. Bra att byta diskussionspartner ofta. Mycket tänkvärt innehåll. Många praktiska övningar och lärdomar som jag kunnat applicera direkt! Tack!
Carina Grip
(5)
intensivt, underhållande utvecklande och riktigt trevligt. Var helt slut efter den eftermiddagen - men bra var det!
Margareta
(5)
Kommer att ta till mig allt. Nyttig och rolig föreläsning/workshop.
Adriana Koscianska, ISGR
(5)
Workshoppen gav mig många praktiska tips och verktyg som jag kan använda direkt och inte bara när jag presenterar. Elaine var generös med att dela sin erfarenhet och råd.
Adelina Preniqi, Axis Comminications AB
(5)
Fick med mig så många nya och bra verktyg som jag kommer att använda i fortsättning.
Jenna Glensby, Växjö kommun
(5)
Jag hade höga förväntningar på kursen och de besvarades. Jag är supernöjd!
Maria Osihn
(4)
Lärorik utbildning och bra verktyg inför framtiden.
Katarina L
(5)
Elaine ger med din egen framställan ett tydligt exempel på bra presentationsteknik. Samtidigt som hon ger nycklar till hur man själv kan förbättra sina presentationer utan att gömma dig bakom PowerPoints. Det är bara att se och lära. Och träna själv. En mycket givande utbildning som jag starkt rekommenderar.
Petra Segerdahl
(5)
Otroligt lärorikt, utmanande men utan att bli obehagligt. Tomas var både proffsig och vänlig och fick oss alla att våga tänja på våra egna gränser. Bästa kursen jag någonsin gått!
student
(5)
Professionellt och bra praktiska tips och råd. Bra struktur, ordval och timing. Mycket bra diskussioner. Glad att jag kunde var med samt reflektera över mina styrkor och svagheter i presentationsteknik.
Lena
(5)
Monia Holst, Skandia
(5)
Bra upplägg, intressanta verktyg som jag verkligen kommer använda. Intensiv och rolig. Fantiastisk föreläsare...
Sabrina Wennerholm, ICA Banken
(4)
Elaine var superproffsig och inspirerande.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!