Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Presentationsteknik

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 229 recensioner.

Isabell Dagman
(4)
Jag tyckte att kursen var inspirerande och matnyttig. Massa bra tips.
Jessica Roos Rahmquist
(5)
Kursen var fantastiskt utvecklande med många konkreta tips och övningar där man kunde utvärdera sina nytillskansade kunskaper.
Linnea
(4)
Jobbigare än jag trodde, fast på ett bra sätt!
Roland Svensson
(5)
En suveränt proffsig och trevlig föredragshållare. Båda dagarna tydligt och smart upplagt. Dock hade jag som hyfsat van föredragshållare gärna velat ha lite tuffare utmaningar men jag får skylla mig själv som inte läst igenom innehållet tillräckligt noga. det är alltså ingen kritik mot upplägg eller föreläsare.
Eva-Lena Grankvist, Expandia Moduler AB
(5)
Otroligt inspirerande och kursledaren var fantastisk! Häftigt att se hur han bara på två dagar lyckades få oss kursdeltagare att vända våra "rädslor", våga gå utanför våra trygghetszoner och utvecklas. Fick många bra tips och verktyg för att använda i presentationer men också i vardagen.
Charlotte W Lehmann
(5)
Kursen var fantastiskt bra! Upplägget var väl genomtänkt med både föreläsningar, praktiska övningar och diskussioner i smågrupper. Tomas var en otroligt duktig pedagog som fick en grupp av främlingar att känna stark samhörighet och förtroende för varandra, på bara två dagar!
Emma Källberg
(5)
Bra och givande utbildning. Ett bra tempo där jag som deltagare bara kunde köra på utifrån mina behov. Har med mig många nyttigheter hem!
Selma
(5)
Konkreta verktyg att ta med sig till vardagen, mycket övningar och testpresentationer vilket är bra, jag blev sugen på att börja presentera mer ofta på jobbet och privat!
.
(4)
Stefan Limé GE Healthcare Bio-Sciences
(5)
Den här kursen borde alla gå oavsett position i företaget. Förvånansvärt många på kursen skulle tala till chefer men den är minst lika viktig för chefer att gå för att nå ut med sitt budskap till sina medarbetare. - What's in it for me? är det jag tar med mig från kursen. Dessutom får man ett gäng nya vänner: Ethos, Logos och Pathos.
wqefcqwe
(1)
wrgrgr
Louise Berntorp
(4)
Jag upplevde att jag fick många bra tips och tror absolut att jag har nytta av kursen i mitt jobb där jag ofta står framför folk. Kursboken var bra. Tomas var superbra på feedback och peppade alla i gruppen på ett fint sätt. Bra övningar. Bra exempel. Bra att det var två dagar. Inte för högt tempo, hade kunnat vara ännu lite högre. Det enda som ...
Visa mer
Mariya Dag Smile tandvård
(5)
Konkreta verktyg, bra feedback och möjlighet att träna praktiskt!
Bo
(5)
Bra nivå och tempo hela vägen. Lagom varvat mellan teori och praktik.
JE
(4)
Energifyllt, högt tempo. Spontant såväl som strukturerat.
Destination Vemdalen
(4)
Kursen som borde finnas på alla skolor i Sverige. Bra grund och efter kursen blir man mer pepp på att ta sig an sitt nästa framförande.
Charlotte Karlberg
(5)
Utmanande, givande och lagom obekvämt. Jag har gått från att undvika presentationer till att nu känna pepp inför dem!
Jessica
(5)
Intro till ny värld som jag rundat hela min yrkeskarriär. Det finns metoder och verktyg men det du tränar på blir du bättre på. Nu ska jag börja träna! Praktisk kurs varvat med teoretiska inblickar. Kursen gav mersmak att läsa och mod att träna!
Beatrice Rosenqvist, Swedbank
(4)
Superproffsig kursledare som dessutom bjöd på sin personlighet. Strukturerat, tydligt och utmanande!
Catarina
(5)
Mycket bra kurs för dig som vill förbättra din förmåga att tala framför stor publik och fånga deras intresse. Många nyttiga redskap och tips för att optimalt framförande.
Irena Färemo, OPO Scandinavia AB
(5)
Så otroligt lätta instruktioner (svårt att ändra dock) Fick många konkreta, handfasta och bra tips som var lätta att ta till sig. Jag kommer ändra mycket redan direkt.
Gun Larsson
(5)
Jag hade jättekul. Härlig stämning och en väldigt givande utbildning.
Anna Malmström, ShoreLInk
(5)
Oj så roligt att få så bra feedback, både på det jag är bra på och sådant jag kan förbättra. En stor del av behållningen var också att se kurskollegornas utveckling - där kunde jag också lära mig mycket.
Hussein Ezzeddine
(5)
* Feedback av kursdeltagare samt kursledare var guld värt * Fick med mig bra verktyg efter dessa två intensiva dagar * Pontus, kursledaren, väldigt pedagogisk och kunnig inom området retorik
Fredrik, Lantmännen
(5)
Bra upplägg. Tiden sprang iväg. Två intressanta dagar helt enkelt.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!