Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Förhandlingsteknik - webbkurs live

Snacka Snyggt
Kort om utbildningen
3 timmar
1 995 - 2 495 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Förhandlingsteknik– Kommunikativa nycklar för förhandlingen

  • Hantera konflikter snabbt – Få dem att jobba med dig istället för mot dig
  • Effektiv argumentationsteknik
  • Kommunikativa nycklar – Speglingar och Observationer
  • Smarta frågor som ger stora resultat
  • Så gör du när de säger nej – Istället för att ge vika eller ge upp
  • Förberedelsemallen inför kommande förhandlingar

Det här är den webbkursen är för dig som vill lära dig kommunikativa nycklar för att bli en skicklig förhandlare. Utbildningens huvudsyfte är att ge dig verbala strategier för hur du förhandlar psykologiskt smart. Vi går igenom strategier för att hantera motpartens argument, deras nej, ”take it or leave it” och ifrågasättanden. Efter den här utbildningen vet du hur du ska hantera alla svåra situationer på att framgångsrikt sätt. Istället för att vara antingen en bulldozer som kör över din motpart, eller någon som ger vika får du lära dig hur du är tuff mot problemet samtidigt som du är trevlig mot personen. Med dessa strategier maximerar du chansen att nå resultatet du vill samtidigt som ni håller relationen intakt.

Upplägg

Utbildningen bygger på ett veckoprogram som involverar 3 webinarier kl 9-10, där vår förhandlingsexpert Pontus F. Christoffersen kommer gå igenom alla kommunikativa strategier och du får möjligheten att ställa frågor. För att maximera din utvecklingskurva kommer du mellan tillfällena få övningar och uppgifter så att du inte bara blir inspirerad utan får aktiv träning i att använda verktygen så att du direkt efter utbildningen vet exakt hur du ska göra för att prestera bättre och nå resultatet du vill. Det här är en digital utbildning som bygger både på forskningsförankrade verktyg för att bli en skicklig förhandlare och en pedagogik och ett upplägg som bygger på forskning kring minnet och hur vi kan maximera lärande på minimal tid.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik - webbkurs live, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 39 recensioner.

Mikael Fulton
(5)
Jag tycker kursen var imponerande koncis, välstrukturerad och välbalanserad. Mina förväntningar låg på att jag skulle få en kurs som var "över medel" - det jag fick var en kurs som överträffade förväntningarna med råge. Det märks att kursen var både genomtänkt och genomarbetad, och att budskapet grundar sig i både erfarenhet och vetenskap. E...
Visa mer
Pernilla Witte
(5)
Webbformatet fungerade mycket bra. Toppen att man har tillgång till allt material i efterhand och man kan titta på föreläsningarna igen. det gör att man verkligen kan gå igenom allt igen och att man kommer ihåg mer. Bra också med påminnelserna som kom på mejl.
Louise Abrahamsson, Briab AB
(5)
Kursen var över min förväntan. Jag är imponerad hur mycket vi hann med under de tre timmarna kursen var på Zoom. Pontus som kursledare var pedagogisk, inbjudande, lyhörd, ödmjuk och rolig. Det var också inspirerande när han berättade om sina personliga erfarenheter om retorik. Den var verkligen fullproppad med konkreta tips som var så värdefulla.

Snacka Snyggt

Snacka Snyggt

Bli den bästa retoriska versionen av dig själv genom Snacka Snyggts retorikkurser! Vi erbjuder både öppna kurstillfällen, och skräddarsydda upplägg för just ditt företag. Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets talare...


Läs mer om Snacka Snyggt och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Snacka Snyggt


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1111 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
”Vill du prata efter f.d statsmi...
Snacka Snyggt

70 % tackar nej till ett avancemang i karriären om rollen innebär presentationer inför andra. Jag kan tycka att det är sorgligt att tacka nej baserat på rädslor. Därför har jag alltid tackat ja till saker som skrämmer mig, på gott och ont men mest på gott.

Läs mer

Liknande utbildningar