Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Förhandlingsteknik med retorik!

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 12 recensioner.

Kerstin Hellner, Derma ProMedical
(5)
Otroligt bra kurs. Pontus varvar fakta med humoristiska inslag och jag fick med mig så mycket bra tips på hur jag ska tänka i framtida förhandlingar/möten. Kan varmt rekommendera Förhandlingsteknik med Pontus!
Christoffer Lundström, Aleris
(5)
Bra helhetsupplägg men många konkreta exempel att ta med från eftermiddagen!
linkedin.com/in/catharinaantonson
(5)
Pontus på Snacka Snyggt, har gedigen kunskap och ett mycket trevligt sätt att lära ut förhandlingsteknik och delar med sig av erfarenheter och olika sätt, som leder till framgång. Jag kommer ha otroligt stor nytta av min nya kunskap och vill med nöje lämna mina allra bästa rekommendationer. "Bättre sent än aldrig" tänker jag nu. En s...
Visa mer
Meha
(5)
En givande kurs med bra verktyg.
Sara Larsen, Break The Box
(4)
Jag upplevde kursen som extremt lärorik, fylld av konkreta exempel, övningar och aha-upplevelser. 2 tekniker jag tog med mig använde jag direkt dagen efter. Och resultatet var ganska mindblowing. Att sätta etiketter och att spegla är magiskt. Exempel: Min vän Therése Olsson och jag skulle på spa i lördags. När vi kom dit var de...
Visa mer
Anonym
(4)
Ingen kommentar
I-verify AB
(4)
Bra retoriker, bra givna exempel. Användbart, intressant, konkret och underhållande.
Lena Josefsson
(5)
Engagerande och intresseväckande kurs som gav mersmak för fortsatt lärande! En kurs med lika högt tempo som det var högt i tak.
Sandra Cucarano, Gravel Sweden AB
(5)
Min upplevelse utav kursen var otroligt positiv. Pontus är både en fantastisk retoriker men även lärare. Hans förmåga att få personer att inte bara lyssna, utan även att förstå sammanhanget är otroligt. Jag tar med mig så mycket detta. Kan varm rekommendera att gå denna kurs!
Emma
(4)
Bra kurs, nya insikter och tankesätt om förhandling
Karin Frejsjö Karlstads kommun
(4)
Bra och mycket praktiska exempel och tips, gav nytänkande och nya sätt att bemöta i svåra låsta situationer mellan två parter! Dock mycket säljperspektiv. Hade önskar mer för offentlig sektor och exempel på lösningar i avtalsförhandlingar mellan ex systemleverantörer och kommunen el andra offentligs myndigheten.
Karin Ljungh, Karlstads kommun
(5)
Jag är ny i förhandlingssituationer och fick med mig både handfasta verktyg och grundläggande kunskap om varför vi beter oss som vi gör i förhandlingar! Toppenbra 👍🏻
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!