Visa utbildning.se som: Mobil

Mobila arbetsplattformar online

Skyab maskinuthyrning
Kort om utbildningen
2,5 timmar
2 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande start när du vill - Distans
Sista ansökan: Löpande start när du vill
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

LÄR DIG LIFT (TEORI) NÄR DU VILL MED E-LEARNING

Vid arbete eller planering med mobila arbetsplattformar går säkerheten alltid först! Ett sätt att minska riskerna och antal olyckor vid arbete med lift är genom utbildning. Självklart utgår utbildningen ifrån Liftläroplanen (LLP) och Liftutbildningsrådets (LUR) riktlinjer där vi är auktoriserade utbildare.

Med vår E-Learning lär du dig i din egna takt och navigerar själv mellan kapitlen. Du kan när som helst under utbildningen pausa, ta en kaffe, logga ut och logga in igen. Du fortsätter alltid utbildningen på samma ställe där du senast avslutade.

Tidsåtgång är ca 2,5 h och och priset är 2 000 kr per deltagare exklusive moms.

GLÖM INTE ATT BOKA IN PRAKTIKEN!

För att få ditt certifikat krävs det att du utför praktik med lift. Vi är flexibla och kan oftast ta emot er för praktik vilken vardag som helst 7-16. Kontakta oss för att boka in praktiken på vår hemsida alt. 08 550 363 78 vi finns på Oxelgrensvägen 28 i Södertälje.

Målgrupp

Målgrupp

Riktar sig till dig som ska använda lift (mobila arbetsplattformar) och/eller planera arbete med lift (mobila arbetsplattformar).

Kursinnehåll

  • Arbetsmiljölagen
  • Aktuella standarder
  • De vanligaste lifttyperna
  • Hur liften ska användas
  • Liftens uppbyggnad
  • Genomgång av säker hantering
  • Användning av fallskydd i lift
  • Aktuell olycksstatistik
  • Riskbedömning
  • Besiktning

Upplägg

Mobila arbetsplattformar
En detaljerad teoretisk och praktisk utbildning för korrekt och säker hantering av mobila arbetsplattformar i enlighet med svenska regler och säkerhetskrav. Deltagare kommer att genomföra sin teori på dator, läsplatta eller telefon och sedan boka tid för praktisk utbildning för hantering av mobila arbetsplattformar. För att bli certifierad måste deltagaren klara ett teoretiskt och ett praktiskt prov.

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd och godkänd utbildning utfärdas certifikat för behörigheterna A1, A3, B1 samt B3 som är giltigt i 5 år.

Certifikat

liftutbildning

Liftutbildning LLP

LLP är en läroplan för liftutbildning framtagen av det oberoende organet  Liftutbildningsrådet (LUR). LUR är även de som förvaltar och utvecklar  LLP. LLP beskriver vad som bör ingå i en grundläggande utbildning för arbete med liftar och mobila arbetsplattformar.

Läs mer om Liftutbildning LLP

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mobila arbetsplattformar online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Skyab maskinuthyrning

Vår affärsidé är att hyra ut liftar, byggnadsställningar, containers och utrustning till privatpersoner, och företag. Vi genomför utbildningar, hyr ut kompetens för användning, monterar upp och transporterar maskiner dit kunderna vill ha det....


Läs mer om Skyab maskinuthyrning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Skyab maskinuthyrning

Oxelgrensvägen 28
152 42 Södertälje

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Mobila arbetsplattformar online från Skyab maskinuthyrning, fyll i dina uppgifter: